Soţia lui Nicolae Guţă, Narcisa, a fost reţinută de poliţie

Soţia manelistului Nicolae Guţă, Narcisa, a fost reţinută de poliţie, după ore bune de audieri, informează România TV.

Narcisa Guţă a fost ridicată de poliţişti şi dusă la audieri la secţia de poliţie Popeşti-Leordeni, vineri dimineaţa.

Aceasta a intrat în urmă cu două în casă peste iubita manelistului Nicolae Guţă, pe care a ameninţat-o şi a bătut-o. Mai mult, actuala iubită a manelistului spune că Narcisa şi persoanele care au însoţit-o i-au furat bani, bijuterii şi câteva telefoane mobile. Nicolae Guţă a fost martor la întreaga scenă, dar a rămas acasă cu fiul lui, Alberto, scrie sursa citată.

Scandalul dintre cele două iubite ale lui Nicolae Guţă ar fi pornit de la un telefon pe care Narcisa l-a primit din partea amantei lui Guţă, supranumită Beyonce de România, în care blonda l-ar fi jignit pe Alberto, băiatul Narcisei cu Nicolae Guţă.

Potrivit spynews, Narcisa Guţă va fi dusă în faţa judecătorilor ilfoveni pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

sursă foto: spynews



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ele

26 Oct, 2014 23:26

Bravooo' stiai de la anceput viata lui Guta' trebuia sa stii an ce te bagi' Rusineee e normal 'ai spart casa unui OM ansurat' pentru Bani 'Lovele'

vero

24 Oct, 2014 21:51

Bionse putea sasi sustraga plingerea ca asuferit narcisa in tot acest tinp din cauza ei ia mai facut siun plod alta o disfigura sai fie rusine la madalina adistrus viata unei famili

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.