Mamaia face show la Chisinau!

Statiunea Mamaia este prezenta, in perioada 5-8 Martie 2015, la Targul de Turism al Republicii Moldova, la Chisinau. Sâmbătă şi duminică vor avea loc în cadrul târgului traditionalele parade Mamaia Style cu care am participat şi la târgul de turism de la Tel Aviv, în luna februarie.
Targul de Turism al Republicii Moldova este cel mai mare eveniment din Moldova dedicat industriei turismului, cu vanzare de vacante, unde turistii pot beneficia de vacante cu reduceri de pana la 50%. La aceasta prima editie a targului participa 20 de agentii de turism si asociatii de promovare a turismului, dintre care doua sunt din Romania: Asociatia Litoral-Delta Dunarii si Centru National de Informare si Promovare Turistica din Suceava.
De asemenea, în cursul zilei de astăzi, la ora 13, a avut loc o conferinţă de prezentare a staţiunii Mamaia - Sat Vacanţă, la care au participat:
- Dna. Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii, Presedinte Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, Vicepresedinte Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania;
- Dl. Alexandru Filipschi, Presedinte Federatia de Promovare a Turismului din Republica Moldova
- tour-operatori din Romania si Republica Moldova
- mass-media locala
 
Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: ”Aducem Mamaia si litoralul Romanesc la primul targ international de turism din Republica Moldova. Exista un interes real si un potential foarte mare pentru litoral in cadrul turistilor moldoveni. Acestia s-au prezentat interesati la targ, dorind sa afle mai multe despre ceea ce are de oferit litoralul romanesc. Nu lipsesc nici de aceasta data brosurile de promovare a statiunii Mamaia, filmul oficial si atmosfera de Carnaval Mamaia.”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.