Week - end de foc la Mamaia - prima Parada Mamaia Style 2015 si Cupa Davis la Mamaia!

Sambata, 18 iulie 2015, Asociatia Litoral-Delta Dunării organizeaza prima Parada Mamaia Style 2015, parte a unui week - end incendiar in care va avea loc si Cupa Davis, la Club Idu, Mamaia.
 
 Incepand cu ora 19.30, vom porni de la Telegondola Mamaia, alaturi de cai si trasuri, masini de epoca, motociclete, carele alegorice ale cluburilor din statiunea Mamaia, autobuzul etajat cu prietenii de pe facebook ai Asociatiei, caii si atelajele de la Complexul Muzeal si vom ajunge pana la Piateta Cazino, unde spectacolul va continua cu un SHOW ECVESTRU si o SEARA DE DANS si muzica latino, sustinuta de Salsa Encanto, Lucian Colareza (Vocea Romaniei) si Magic Star.
 
 Acest eveniment va fi sustinut din fondurile provenite din bugetul taxei de promovare a statiunii Mamaia si a Satului de Vacanta.
 
 Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii: Calendarul evenimentelor acestei veri in Mamaia este gata! Vom avea evenimente sportive, culturale, istorice, muzicale, de moda si style. Aceasta este prima dintre cele trei parade pe care le vom oferi turistilor nostri, si va fi, desigur, in Mamaia Style! O parada de sarbatoare a vacantei la Mamaia, in care oferim turistilor nostri muzica, dans, masini, motoare, show ecvestru, veselie si distractie, asa cum arata o vacanta in Mamaia! In acelasi timp, sustinem CUPA DAVIS la Mamaia, ca si Team Sponsor oficial al echipei de tenis a Romaniei! Un eveniment international gazduit de Mamaia si o excelenta ocazie sa sustinem cu totii echipa Romaniei si pe campionul acesteia, Horia Tecau, ambasador al Litoralului Romanesc! HAI ROMANIAAAA!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.