Clientii premium din Romania au acces la solutii internationale de diversificare a portofoliului

Serviciile Citi International Personal Bank accesibile prin intermediul Citibank România

Noile servicii alcătuiesc o ofertă complexă de fonduri de investiţii, acţiuni şi obligaţiuni în 25 de ţări, precum şi soluţii de management al fluctuaţiilor de curs valutar

Prin intermediul Citibank România sunt puse la dispoziţia investitorilor din România oportunităţi globale de investiţii şi consultanţă de specialitate prin lansarea unui pachet complex de produse de investiţii.

Citibank România pune astfel la dispoziţia clienţilor cu disponibilităţi financiare semnificative oportunitatea de a-şi diversifica resursele financiare pe plan internaţional, de a accesa pieţele globale şi o gamă vastă de produse de investiţii. De asemenea, clienţii beneficiază de consultanţă de specialitate din partea unui Relationship Manager al Citi International Personal Bank cu privire la soluţiile de investiţii dezvoltate în acord cu obiectivele lor financiare.

Produsele de investiţii sunt destinate clienţilor care doresc îşi să diversifice şi îmbunătăţească performanţa portofoliului, să acceseze fonduri de investiţii cu diferite niveluri de risc şi să investească în instrumente financiare cu expunere globală şi pieţe financiare.

Kumar Ramachandran, Director Departament Persoane Fizice în cadrul Citibank România, declară: „Strategia Citibank România este de a dezvolta în permanenţă oferta de soluţii de management al averii pentru a permite clienţilor noştri să îşi construiască portofolii ce corespund obiectivelor lor financiare pe termen scurt şi lung. Prin intermediul fondurilor de investiţii distribuite de către Citibank România, investitorii au acum acces la unele pieţe globale la care, în alte condiţii, nu ar putea avea acces decât suportând costuri mari sau prin intermediul unor instrumente financiare cu nivel de risc foarte ridicat".

Citi International Personal Bank asigură accesul la o ofertă vastă de produse globale de investiţii care nu sunt disponibile pe piaţa locală, cum ar fi cumpărarea şi vânzarea de acţiuni şi obligaţiuni prin serviciul International Brokerage.

Clienţii români ai Citi International Personal Bank cu o avere de 100.000 USD sau echivalentul în RON/EUR/GBP beneficiază de consultanţă individuală pentru zona de investiţii din partea unui Relationship Manager local, asistat de către o echipă din Londra.

Grant Carson, Director al Citi International Personal Bank, declară: „O dată cu creşterea considerabilă a segmentului de clientelă premium în Europa Centrală şi de Est, considerăm că numeroşi clienţi cu disponibilităţi financiare semnificative din România sunt în căutare de soluţii internaţionale pentru managementul averii, complementare strategiilor existente de management al averii. La Citi International Personal Bank, Relationship Manager-ii sunt calificaţi pe partea de investiţii, având posibilitatea de a-i ajuta pe clienţii noştri să dezvolte strategiile de management al averii care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor şi contextului financiar personal. Fie că doresc să adopte o abordare agresivă a investiţiilor sau preferă soluţiile precaute, vom utiliza oferta şi expertiza noastră pentru a-i ajuta".

Produsele şi serviciile disponibile prin intermediul Citi International Personal Bank sunt următoarele:

Servicii internaţionale de brokeraj, inclusiv tranzacţii de acţiuni şi obligaţiuni în 25 de ţări şi 38 de pieţe financiare;

Acces la o ofertă vastă de fonduri mutuale globale din toate sectoarele şi clasele de active prin parteneriate cu cele mai importante companii globale de management al fondurilor de investiţii;

Lansarea regulată de note structurate noi, care valorifică avantajele oferite de condiţiile de piaţă curente şi de consultanţa de specialitate oferită de Citi. Astfel, este întotdeauna asigurată competitivitatea notelor structurate, oferind clienţilor posibilitatea de a beneficia de schimbările pieţelor;

Produse şi servicii valutare, inclusiv schimb valutar Forward şi deposit structurat în dublă monedă (Dual Currency Deposit), create pentru a oferi clienţilor acces uşor şi rapid la moneda dorită, precum şi pentru a le permite să gestioneze fluctuaţiile de curs valutar;

Depozite la termen cu dobânzi competitive în 12 monede;

Alte produse cum ar fi creditare şi protecţia şi structurarea averii.

Informaţii suplimentare despre produsele de investiţii oferite de către Citi în România, criterii de eligibilitate, costuri sau alte servicii sunt disponibile pe website-ul Citibank România www.citibank.ro şi pe website-ul Citi International Personal Bank, www.ipb.citi.com.

Despre Citibank România

Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.

Despre Citi International Personal Bank

Oferta de produse şi servicii Citi International Personal Bank este furnizata prin intermediul Citibank International plc. Citibank International Plc este autorizată şi supravegheta de către Autoritatea privind Serviciile financiare (FSA), având sediul înregistrat la Citigroup Centre, Canada Square, Canary Wharf, Londra E14 5LB, Regatul Unit al Marii Britanii.Număr de înregistrare FSA 122342. Citibank International Plc este autorizată Office of Fair Trading sub numărul 0482552, pentru a putea acorda credite conform Consumer Credit Act 2006. Citibank International plc a notificat Banca Naţională a României la data de 3 ianuarie 2007 şi a fost inclusă în consecinţă în cadrul Listei cuprinzând instituţiile de credit ce pot furniza servicii în mod direct pe teriotoriul României. Citibank International Plc, este înregistrată din data de 29 august 2007 în registrul public CNVM sub numărul PJR01INCMGBR0038.

Despre Citi

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 140 de ţări din lume. Prin intermediul celor doua unităţi operaţionale, Citicorp şi Citi Holdings, Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citibank.ro, www.citigroup.com şi www.citi.com.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Publicare de comunicate în presa națională, locală sau regională, plus promovare, cu eAdvertising

12 Dec 2022 1205

Purtătorul de cuvânt al Ambasadei Chinei în România răspunde la întrebările reporterilor cu privire la vizita lui Pelosi în Taiwan

13 Aug 2022 1248

ISU Prahova Buletin informativ - Măsuri de prevenire pentru perioadele caniculare

22 Jun 2021 1286

ISU Ialomița Comunicat de presă - 15.06.2021

15 Jun 2021 1218

IPJ Iași Buletin de presă - 3.06.2021

03 Jun 2021 1379

ISU Ialomița Comunicat de presă - 28.05.2021

28 May 2021 1515

IPJ GalațiBuletin informativ - 24.05.2021

24 May 2021 1977

IPJ Bistrița Năsăud Buletin de presă - 21.05.2021

21 May 2021 1583

ISU Bihor Buletin de presă - Incendiu la un garaj din Oradea

21 May 2021 1527

IPJ Iași Buletin de presă - Acţiuni desfăşurate de poliţişti pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2

20 May 2021 1449

Ministerul Sanatatii Informare cu privire la incendiul care s-a produs în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic

15 Mar 2021 1622

Ministerul Sanatatii Comunicat de presa 19 februarie 2021

19 Feb 2021 1865

„Mărturii de epocă privind istoria Dobrogei (1878-1947)“ Cu amărăciune, despre „plămânii bolnavi ai viitoarei metropole a românismului dobrogean”.

01 Sep 2020 3793

Editorial Campania din spatele prezidenţiabililor

19 Oct 2019 3129

Interviu live Punem proiectele pe masă. Priorităţile Consiliului Judeţean Constanţa în 2019!

14 Jan 2019 6199