Tot mai mulţi români îşi asigură locuinţele la Carpatica Asig

Tot mai mulţi români îşi asigură locuinţele la Carpatica Asig

Numărul românilor care şi-au încheiat poliţe de asigurare a locuinţei la Carpatica Asig, a crescut de 10 ori de la începutul anului şi până în prezent. Tocmai datorită produsului foarte avantajos oferit de Carpatica Asig, asigurarea HOME (Casă), cei mai mulţi clienţi preferă poliţele alternative complete de asigurare a locuinţei. Principalul avantaj al poliţei de asigurare alternativă completă, HOME, este că asigură mai multe riscuri ca şi poliţa de asigurare obligatorie (Poliţă Asigurare împotriva Dezastrelor – PAD), la acelaşi preţ de 20 de euro pentru suma asigurată de 20.000 euro. Numărul clienţilor Carpatica Asig care preferă HOME este în continuă creştere, fiind de peste 6 ori mai mare faţă de cei care optează pentru asigurarea de locuinţă obligatorie. Tendinţa de creştere se confirmă şi în ultima lună. În iunie procentul poliţelor de asigurare a locuinţei la Carpatica Asig a crescut cu 265 % faţă de luna precedentă.

"Ne bucurăm de încrederea a tot mai mulţi clienţi care doresc să îşi asigure locuinţele. Produsul Carpatica Asig, HOME, este unul competitiv şi la ora actuală oferă mai multe avantaje pentru clienţi, la acelaşi preţ, ca şi asigurarea de casă obligatorie", a declarat vineri, Alina Pascariu, director de Marketing la Carpatica Asig.

Toţi cei care încă nu şi-au achiziţionat o asigurare de locuinţă, pot beneficia de oferta Carpatica Asig, valabila până la sfârşitul acestei luni, prin cumpărarea unei poliţe HOME care, pe lângă cele trei riscuri obligatorii - cutremur, alunecări de teren şi inundaţii, oferă GRATUIT, la acelaşi preţ, despăgubiri în caz de:

    - INUNDAŢII CASNICE,    
    - DAUNE PRODUSE VECINILOR,
    - BUNURI CASNICE ÎN VALOARE DE 10 % DIN SUMA ASIGURATĂ, etc.

Acest fapt relevă complexitatea poliţei de asigurare HOME prin multitudinea de riscuri asigurate incluse şi oferta specială de preţ promovată în această perioadă.

Cei care doresc să îşi asigure casa la Carpatica Asig, trebuie să ştie că încheierea unei astfel de poliţe este extrem de simplă. Carpatica Asig pune la dispoziţia clienţilor, 90 de sucursale în toată ţara (lista completă a sediilor Carpatica Asig poate fi vizualizată pe adresa www.carpaticaasig.ro) sau la cei peste 3.000 de colaboratori ai societăţii, brokeri sau agenţi de asigurare din toate judeţele. Proprietarul nu trebuie decât să se prezinte pentru asigurare, cu documentul de identitate în care să fie indicată adresa locuinţei ce urmează să fie asigurată. Dacă proprietarul nu poate să se prezinte pentru asigurare, aceasta o poate întocmi şi altcineva, dar trebuie să aibă buletinul proprietarului casei. Poliţa este emisă electronic în doar câteva minute.

Toţi cei care nu au reuşit să îşi asigure casa, mai au la dispoziţie, conform legii, doar o săptămână, ultima zi fiind cea de 15 iulie. După această dată, se mai pot încheia poliţe de asigurare obligatorii, însă Carpatica Asig le recomandă tuturor proprietarilor de locuinţe să evite repercursiunile prevăzute de lege, pentru neîncheierea unei poliţe de asigurare de locuinţă ( amendă între 100 şi 500 lei).

Carpatica Asig face parte dintre cele 13 societati de asigurare autorizate sa incheie polita de asigurare a locuintei ( fiind membra a Pool-ului de asigurare PAID).


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ABADL Proiect de apărare împotriva inundațiilor, la Babadag, județul Tulcea

03 Feb 2024 718

Avertizare emisă de hidrologi Cod galben şi Cod portocaliu de inundaţii! Județele vizate

21 Jan 2024 624

Franța Localități sub apă! Guvernul anunţă măsuri ''excepţionale'' în urma inundațiilor

04 Jan 2024 721

Date actualizate Apele Române anunță avertizări hidrologice Cod Galben și Portocaliu

04 Jan 2024 759

Atenţionare de călătorie în Franța! Au fost emise coduri roșu și portocaliu de ploi și inundații

03 Jan 2024 623

INHGA Posibile depășiri ale cotelor de apărare pe râuri din 15 bazine hidrografice!

12 Dec 2023 653

Știri Constanța Plaja Modern, inundată în urma condițiilor meteo severe din ultima perioadă (FOTO+VIDEO)

07 Dec 2023 1472

Atenționări Cod Portocaliu și Cod Galben de inundații în mai multe județe din țară

02 Dec 2023 855

INHGA Cod Roșu de inundatii! Județele vizate

01 Dec 2023 836

INHGA Cod galben de inundații pe râurile din judeţele Constanţa şi Tulcea

24 Nov 2023 730

MAE Atenționare de călătorie, în Norvegia! Cod portocaliu de inundații

02 Nov 2023 971

MAE Atenționare de călătorie pentru Slovenia - Cod roșu de ploi torenţiale şi risc de inundații

27 Oct 2023 874

Atenționare emisă de hidrologi! Cod galben de inundații pe râuri din zece bazine hidrografice

26 Oct 2023 779

Guvernul a aprobat majorarea limitei prevăzută inițial pentru acordarea de ajutoare de urgență

20 Oct 2023 705

Prognoza hidrologică pentru luna octombrie în Dobrogea. Ce spun hidrologii

03 Oct 2023 744