Comunicat de presa - CJP Constanta - Portal CNPP

Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP) dispune de un serviciu electronic prin intermediul caruia orice persoana poate afla informatii precum stagiul de cotizare realizat sau varsta la care poate solicita inscrierea la una dintre categoriile de pensie existente.
 
Cei interesati de astfel de informatii le pot accesa online, gratuit, la adresa https://www.cnpp.ro/home accesand fereastra “De ce sa imi fac cont?” si urmand intocmai procedurile indicate acolo.

Pentru crearea unui cont online vizitatorii trebuie să citească descrierea fluxului de creare utilizator şi să îşi exprime acordul pentru condiţiile de utilizare a portalului CNPP. Acordul este considerat a fi asumat prin introducerea datelor specifice cererii de creare cont.
Pentru identificarea unică a utilizatorului este necesară completarea formularului de creare cont. Toate campurile marcate cu “ * “ sunt obligatorii şi salvarea cererii nu este posibilă daca acestea nu sunt completate. Datele introduse trebuie să fie conforme cu realitatea.
Structura formularului este următoarea :
Date de identificare:
  • Numele şi prenumele
  • CNP
  • Adresa de e-mail
  • Act de identitate
  • Adresa de domiciliu.
După finalizarea completării formularului, acesta se printeaza pentru a putea fi semnat  în original.
 
 
Solicitantul se va prezenta personal cu cererea semnată la sediul Casei Judetene de Pensii Constanta, la parter, camera P04 - Registratura, împreună cu actul de identitate în original şi copie.

Cererea va fi procesată şi aprobată după care datele de acces (nume utilizator şi parolă) vor fi transmise solicitantului, pe e-mailul specificat de acesta în cerere.

Trebuie precizat faptul ca solicitantii care detin astfel de conturi vor putea obtine date referitoare doar la stagiile de cotizare prestate dupa 01.04.2001 iar in ceea ce priveste conditiile de pensionare se pot obtine informatii cu privire la data iesirii la pensie, nu si amanunte in legatura cu cuantumul acesteia. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.