Program Cityplex Tomis Mall - 28 august-3 septembrie

SALA 1:ALBINUTA MAYA 3D-DUBLAT(MAYA THE BEE 3D)-AG-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-J:13:15,15:00
S,D:11:30,13:15,15:00
 
Regia:Alexs Stadermann
Cu:Kodi Smit-McPhee, Noah Taylor, Coco Jack Gillies, Richard Roxburgh
Gen film:Animaţie,Aventuri,Comedie,Familie
 Durata:89 minute
 
Albina proaspăt eclozată Maya este un mică furtună, care nu respectă regulile stupului. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă. Când Jeleul Regal este furat, viespile sunt suspectate și Maya este considerată complicea lor.Nimeni nu crede că ea este victimă inocentă și nimeni nu va sta alături de ea, cu excepția celui mai bun prieten al ei, bunul Willy. După o călătorie lungă și plină de evenimente către stupul viespilor, Maya și Willy vor descoperi curând adevăratul vinovat, iar cei doi prieteni se împrietenesc în cele din urmă cu ceilalţi locuitori din lunca luxuriantă.
SALA 1:IN LIPSA RATIUNII 2D(IRRATIONAL MAN 2D)-AP 12-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-J:19:15
S,D:19:15
 
Regia:Woody Allen
Cu:Emma Stone, Joaquin Phoenix

Gen film:Dramă,Mister
 Durata:96 minute
 

Scris şi regizat de către Woody Allen, filmul „În lipsa raţiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce comite un act existenţial. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment şi are premiera în cinematografele din ţară pe 28 august.
La scurt timp după ce se angajează ca profesor la colegiul dintr-un mic orăşel, Abe cunoaşte două femei: pe Rita Richards (ParkerPosey), o profesoară deprimată din cauza unei căsnicii eşuate care caută fericirea în braţele lui şi Jill Pollard (EmmaStone), cea mai bună elevă şi prietenă a lui.
Deşi îşi adoră iubitul, Jill este fascinată de trecutul excentric şi personalitatea artistică a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decât să o cucerească şi mai tare pe tânără.
Destinul celor doi se schimbă atunci când, din întâmplare, aud conversaţia unor străini. Atunci bărbatul ia o decizie radicală care îl face să se bucure din nou de viaţă. Însă alegerea făcută declanşează o serie de evenimente care le va afecta atât pe Jill cât şi pe Rita.
 
SALA 1:TRANSFER DE VIATA 2D (SELF/LESS 2D)-N 15-SAPTAMANA 4
V,L-J:17:00
S,D:17:00
 
Regia:Tarsem Singh
Cu:Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode, Ben Kingsley
Gen film:SF,Thriller
 Durata:117 minute
 
Industriașul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea.
Damian îşi înscenează moartea şi începe o nouă viaţă, departe de cunoscuţi, după ce
conştiinţa să este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecţiunile procedurii să devină cunoscute, aşadar vieţile lui şi ale celor din jur sunt în mare pericol.
"Îmi doresc mai mult timp!"... Toţi gândim şi simţim aşa. Dar cum ar fi ca într-o zi să poţi obţine acest timp contra cost?! Inovatorul thriller psihologic "Self/less: Transfer de viaţă" explorează tocmai consecinţele care vin odată cu preţul nemuririi.
 
SALA 1:SINISTER 2/2D-IM 18-SAPTAMANA 2
V,L-J:21:15
S,D:21:15
 
Regia:Ciarán Foy
Cu:Shannyn Sossamon, Tate Ellington, James Ransone, Nicholas King
Gen film:Horror
Durata:90 minute 
Sinister 2 este urmarea înspăimântătoare a horror-ului de mare succes din 2012. După evenimentele şocante din Sinister, Bughuul, spiritul răului, continuă să se răspândească cu o viteză uluitoare. Noua povestire redă o cursă teribilă împotriva cronometrului pentru a salva o familie de nebunia şi crima aduse de Bughuul şi locotenenţii săi, copiii-fantomă.
SALA 2:BARBIE IN TABARA DE MUZICA 2D(BARBIE IN ROCK`N ROYALS 2D)-AG-SAPTAMANA 3
V,L-J:13:30
S,D:11:45,13:30
 
Regia:Owen Hurley
Cu:Kelly Sheridan
Gen film:animatie,muzical
 
Fiți gata de rock’n’roll  cu Barbie! În acest muzical, Barbie™ este Prințesa Courtney, o prințesă modernă a cărei lume e dată peste cap când face schimb de vieți cu Erika, o vedetă rock faimoasă.
Două lumi complet opuse și diferite se vor ciocni în momentul  în care, printr-o încurcătură, prințesa Cortuney ajunge la Tabăra de Muzică, iar Erika, la Tabăra Regală. În timp ce conducerea celor două tabere se străduie să repare greșeala, și Courtney, și Erika învață să se adapteze mediului nou pentru ele, distrându-se și făcându-și prieteni noi.
Când fetele află că ambele tabere sunt amenințate cu închiderea, își dau seama că e timpul să-și asume adevărata personalitate și să se unească pentru un concurs legendar care va arăta că totul e posibil când îndrăznești să ai vise mari!
 
SALA 2:ORASE DE HARTIE 2D(PAPER TOWNS 2D)-AP 12-SAPTAMANA 3
V,L-J:15:30
S,D:18:45
 
Regia:Jake Schreier
Cu:Nat Wolff, Jaz Sinclair, Cara Delevingne,Austin Abrams
Gen film:Mister
 Durata:109 minute 
Un tânăr şi cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieţii lor ca s-o găsească pe vecina dispărută.
Audiția Carei Delevingne pentru rolul lui Margo a fost remarcabilă, conform celor spuse de John Green (autorul cărţii).
SALA 2:AGENTUL DE LA U.N.C.L.E. 2D(THE MAN FROM U.N.C.L.E. 2D)-AP 12-SAPTAMANA 2
V,L-J:18:45,21:00
S,D:15:30,21:00
 
Regia:Guy Ritchie
Cu:Armie Hammer, Hugh Grant, Henry Cavill,Alicia Vikander
Gen film:Acţiune,Aventuri,Comedie
Durata:116 minute
 
Producţia Warner Bros. Pictures "Agentul de la U.N.C.L.E." îl aduce pe Henry Cavill ("Man of Steel: Eroul") în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer ("Reţeaua de socializare") îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie şi are premiera pe marile ecrane din ţară pe 21 august.
Plasat la începutul anilor 60', în plin Război Rece, "Agentul de la U.N.C.L.E." evidenţiază concurenţa dintre cei doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase
deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie.
Pe lângă Henry Cavill şi Armie Hammer, din distribuţie mai fac parte Alicia Vikander ("Anna Karenina"), Elizabeth Debicki ("Marele Gatsby"), Jared Harris ("Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor") şi Hugh Grant în rolul lui Waverly.
 
SALA 3:LOVITURA DE STANGA 2D(SOUTHPAW 2D)-N15-SAPTAMANA 3
SAMBATA:16:30
Regia:Antoine Fuqua
Cu:Rachel McAdams, Naomie Harris, Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker
Gen film:Acţiune,Dramă,Sport,ThrillerDurata:123 minute
 
Un boxer luptă din greu pentru a ajunge în top, dar descoperă că între timp viaţa lui se destramă în jurul său.
 
 
SALA 3:VACANTA CU PERIPETII 2D(VACATION 2D-AP 12-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-Mi:13:45,19:00
S:12:00,19:00
D:12:00,16:30
J:13:45,18:00
 
Regia:Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley
Cu:Ed Helms, Charlie Day, Leslie Mann
Gen film:Aventuri,Comedie
Durata:98 minute 
Noua generaţie Griswold îşi face iar de cap şi stârneşte hohote de râs. Producţia New Line Cinema „Vacanţă cu peripeţii” îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms şi Christina Applegate într-o călătorie de familie care se transformă rapid într-o aventură nefastă.  Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.
 
SALA 3:ORCHESTRA ROMANA DE TINERET SI CORUL FILARMONICII GEROGE ENESCU-AG-TRANSMISIE LIVE

• 30.08 DUMINICA– Orchestra Romana de Tineret si Corul Filarmonicii – 120 de minute, inclusiv pauza , ora 19:30
 
SALA 3:FILARMONICA DIN BERLIN-AG-TRANSMISIE LIVE
 
• 3.09 JOI – Filarmonica din Berlin – 90 de minute, incusiv pauza, ora 20:00
 
SALA 3:HITMAN:AGENT 47 2D-N 15-SAPTAMANA 1
V,L-Mi:16:00,21:20
S,D:14:00,21:45
J:16:00,21:45
 
Regia:Aleksander Bach
Cu:Rupert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto
Gen film:Acţiune,Crimă,Thriller
Durata:108 minute 
HITMAN: AGENT 47 se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o maşină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă.  El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare – şi cele 46 de clone-Agenţi dinaintea lui – ce îl înzestrează cu forţă, viteză, vigoare şi inteligenţă fără precedent. 
Cea mai recentă ţintă a sa este o corporaţie foarte mare care intenţionează să descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armată de ucigaşi ale căror puteri o depăşesc chiar pe cea a Agentului. Împreună cu o tânără care poate deţine secretul prin care se pot învinge inamicii puternici şi clandestini, 47 se confruntă cu revelaţii uimitoare privind propriile sale origini şi sfârşeşte prin a se implica într-o luptă epică cu  duşmanul său de moarte.
 
SALA 4:NICOLAS IN VACANTA 2D(LES VACANCES DU PETIT NICOLAS 2D)-AG-SAPTAMANA 1 DE PREMIERA
V,L-J:14:00,16:15,18:15,20:15
S,D:11:15,13:45,16:15,18:15,20:15
 
Regia:Laurent Tirard
Cu:Mathéo Boisselier, Valérie Lemercier, Kad Merad, Dominique Lavanant, Bouli Lanners
Gen film:Comedie
Durata:97 minute 
 
Suntem la finalul anului școlar și în sfârșit am ajuns la vacanța mult prea așteptată. Micuțul Nicolas împreună cu părinții și bunica lui pornesc spre mare și se cazează în hotelul Beau-Rivage. Ajuns la mare, Nicolas își face prieteni repede: îl are pe Blaise, cine trăiește acolo; Fructueux, el mănâncă tot ce se află în fața lui...chiar și pește...crud. Mai sunt Djodjo, el vorbește ciudat pentru că este din Anglia, Crépin, băiatul care plânge tot timpul, și Côme, cine vrea să aibă dreptate tot timpul și este foarte enervant. Nicolas o cunoaște și pe Isabelle, o fată care îl urmărește oriunde cu ochii larg deschiși. „Cât de dulci sunt acei copii. Aud clopote de nuntă din viitorul distant”- râd adulții. Nicolas se panichează! Din fericire prietenii îi sunt aproape să îl ajute... și să facă puțină dezordine.  Între litoral, hotel și pădure, prieteni și familie, prezența instructorului de înot și a însoțitorului de plajă Nicolas o să aibă parte de o vacanță greu de uitat.

Filmul Micuțul Nicolas în vacanță vă invită la o experiență relaxantă, amuzantă și plină de peripeții împreună cu cei dragi. Inspirat din benzile desenate ale lui René Goscinny și Jean Jacques Sempe franciza din anii ’60 s-a transformat într-o experiență cinematografică fantastică care reunește mai multe generații de spectatori și caracterele lor preferate din copilărie. Nicolas reprezintă libertatea și atitudinea aventuroasă a sufletului unui copil, dar transmite și din moștenirea culturală a filmului Vacanța domnului Hulot. Regizorul Laurent Tirard ne declară că filmul respectiv îl duce cu gândul la comediile lui Jacques Tati și starea de a nu avea nici o grijă în timpul vacanțelor. Magia lui de a lucra cu copii are o prezență puternică pe ecranul mare și ne ademenește în cinematografe ca să împărtășim vacanța aventuroasă a lui Nicolas. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 8-14 aprilie

06 Apr 2016 3424

Animaţie pentru cei mici şi cei mari, la Constanţa

16 Feb 2016 2731

Proiecţie specială, sâmbătă, la Cinema Cityplex - Tomis Mall

11 Feb 2016 3104

Iată ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall

26 Jan 2016 3930

Începutul anului vine cu avanpremiere la Cinema CityPlex. Iată ce filme poți vedea începând de vineri

06 Jan 2016 3233

Proiecție specială, pe 2 ianuarie, la Cinema Cityplex - Tomis Mall

29 Dec 2015 2998

Avanpremiere Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall

15 Dec 2015 2629

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în luna decembrie

08 Dec 2015 3231

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 13-19 noiembrie

13 Nov 2015 3395

Regizorul Tudor Giurgiu, prezent la proiecţia filmului „Lumea e a mea"

22 Oct 2015 2599

Proiecţie gratuită la Cinema Cityplex – Tomis Mall

07 Oct 2015 2696

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 9-15 octombrie

06 Oct 2015 2556

„Oameni, săruturi, iubiri” Proiecţie gratuită la Cinema Cityplex – Tomis Mall

11 Sep 2015 2670

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 11-17 septembrie

08 Sep 2015 2586

„Festivalul George Enescu” Proiecții live la Cinema Cityplex - Tomis Mall

25 Aug 2015 2644