Action Petroleum Group SRL a câștigat un contract cu ARSVOM (document)

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a atribuit un contract, prin licitație deschisă, privind furnizarea unui sistem unitar de depoluare pentru nave.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 1.189.965 lei (fără tva). Criteriul de atribuire ”preţul cel mai scăzut”.
 
Pentru acest contract, ARSVOM a primit o singură ofertă, considerată admisibilă. Astfel, Action Petroleum Group SRL, cu sediul pe strada Dealul Tugulea, nr. 46-50, Bl. 12, localitatea Bucureşti, a fost declarat câștigătorul contractului. Sediul social al firmei este însă în Satul Dragomireşti-Deal, Comuna Dragomireşti-Vale, Strada Teilor, nr. 37, județul Ilfov.
 
Firma a fost înființată în 2005, are un capital social de 200 de lei și un obiect de activitate bazat pe ”intermedieri în comerţul cu produse diverse”. Asociatul unic al societății este Ivaşcu Ovidiu, care este și administrator.
 
Potrivit vrajitorul.eu, firma avea, conform datelor din 2014, doi angajați, o cifră de afaceri de 184.556 lei și datorii de 35.558 lei. La data de 30.09.2015, firma avea datorii la bugetul de stat în valoare de 57198 lei (tva).
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrul de Scafandri Constanţa cumpără balon MCM pentru ridicarea obiectelor de sub apă

14 Dec 2022 1266