Ancom 96 SRL Constanţa prestează servicii pentru scanerele Nuclearelectrica (document)

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit la data de 17 decembrie 2014, prin licitaţie deschisă, contractul pentru “Prestare servicii pentru scanerele de bagaje cu raze X din sistemul de protecţie fizică CNE Cernavodă”. Câştigător este SC Ancom 96 SRL Constanţa, care va primi 579.656 de lei, valoarea contractului fără TVA.
 
Conform Registrului Comerţului, Ancom 96 SRL are un capital social de 200 de lei, iar unic asociat şi administrator este Gheorghe Pavel, născut la Nisipari în 1956. Domeniul de activitate al firmei este repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor.
 
În anul 2013, societatea a avut o cifra de afaceri de 291.000 de lei, un profit net de peste 7.000 de lei şi doar patru salariaţi.
 
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (2,5% faţă de media industriei), conform vrajitorul.eu.
 
Însă evoluţia cifrei de afaceri este mult mai slabă decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc ridicat având în vedere că nu reuşeşte să urmeze tendinţa de dezvoltare a segmentului din care face parte (-30.41% faţă de media industriei).
 
Compania se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri, mai scriu economiştii de la vrajitorul.eu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.