ANR cumpără carburanţi de la OMV Petrom Marketing SRL şi Kasandra Impex SRL (documente)

Autoritatea Navală Română a atribuit două contracte separate unul pentru furnizare benzină fără plumb şi motorină pe bază de carduri de credit şi altul pentru furnizare motorină neaccizată.

Estimat iniţial la suma de 7.242.480 lei, contractul de furnizare benzină fără plumb şi motorină pe bază de carduri de credit a fost atribuit pentru suma de 6.211.800 către OMV Petrom Marketing SRL

Estimat iniţial la suma de 207.200 de lei, contractul de furnizare motorină neaccizată a fost atribuit pentru suma de 184.800 de lei către Kasandra Impex SRL.


Despre câştigătorii licitaţiilor

Potrivit Registrului Comerţului, asociat persoană juridică în SC OMV Petrom Marketing SRL este SC OMV Petrom SA. Persoane împuternicite în SC Petrom OMV SA, în calitate de administratori, sunt Radu Sorin Căprău, Atanassov Vladdislav Atanassov, Adrian Nicolaescu, Adrian Mincu şi Constantin Narcis Popescu. Domeniul de activitate al societăţii este „comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate“. De asemenea, în SC OMV Petrom SA, asociaţi persoane juridice sunt Ministerul Economiei, în numele statului român, Fondul Proprietatea SA, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi OMV Aktiengesellshaft. Persoanele împuternicite în calitate de membru în Consiliul de Supraveghere sunt: Lucian Dan Vlădescu, George Băeşu, Hans-Peter Floren, Manfred Leitner, Joseph Bernhard Mark Mobius, Riccardo Puliti, Mariana Gheorghe, David Charles Davies, Gerhard Roiss, Neil Anthony Morgan, Andreas Matje, Cristian Nicolae Seccosan, Gabriel Selischi şi Johann Pleininger. Potrivit Registrului Comerţului, domeniul de activitate este „extracţia petrolului brut“.

Societatea Kasandra Impex SRL a fost înfiinţată în anul 2011 şi are sediul social în municipiul Tulcea, strada Spitalului. Societatea din Tulcea a adjudecat în anul 2011 contractul „Furnizare combustibil pentru centrala termică şi carburant pentru şalupă” în valoare de 104.838,71 lei de la Direcţia Regională Vamală Constanţa. Tot anul trecut, societatea a obţinut contractul „Furnizare motorină sub formă de bonuri valorice pentru auto şi motorină pentru şalupă” în valoare de 16.129,03 lei de la Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.