Ce contract a câştigat Dunav SRL cu Autoritatea Navală Română (document)

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.  Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Autoritatea Navală Română a atribuit, prin licitaţie deschisă, contractul intitulat „Reparaţii capitale - construcţii plutitoare: LOT1 şi LOT2”.
 
Locurile principale de prestare sunt: ponton de acostare 1283 Galaţi, construcţie plutitoare 2199 Tulcea, construcţie plutitoare 2240 punct de lucru Sf. Gheorghe, conform licitatiepublica.ro.
 
Anunţul implică descrierea succintă a contractului: „LOT 1 - Reparaţii capitale Ponton acostare PA 1283 Căpitănia Portului Galaţi. Este necesară efectuarea reparaţiei capitale a pontonului de acostare PA 1283, deoarece, din anul 1990, anul construcţiei, nu a avut efectuată nicio andocare, reparaţie sau inspecţie pe uscat (măsurare a grosimii tablei la flotori). În conformitate cu Procedura Operaţională PO-61/2003 „Mentenanţa echipamentelor tehnice”, reparaţiile capitale la nave se execută la 12 ani cu andocarea navei, pentru aducerea navei într-o stare tehnică de funcţionare la parametrii normali. Sunt necesare lucrări de înlocuit ferestre tâmplărie lemn, uşi, duşumele, refăcut instalaţie încălzire, instalaţie electrică şi sanitară, curăţat şi vopsit ponton şi pasarela. LOT 2 - Reparaţii capitale Construcţie Plutitoare 2199 Căpitănia Portului Tulcea şi Construcţie Plutitoare 2240 Punct de Lucru Sf. Gheorghe. La ambele Construcţii Plutitoare s-au împlinit 12 ani de la data ultimei andocări; atât pentru buna menţinere şi conservare a tablei de la opera vie şi punte, cât şi în conformitate cu normele impuse navelor de navigaţie interioară, construcţia plutitoare trebuie andocată; cu această ocazie se vor face măsurători ale grosimii tablei pentru a se verifica îndeplinirea condiţiilor minime de rezistenţă. De asemenea, se vor executa şi verificări şi reparaţii la instalaţiile electrice şi sanitare. Acest tip de reparaţie se execută de societăţi specializate cu personal calificat”.
 
Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. De menţionat că a fost publicat anterior un anunţ privind acelaşi contract. În secţiunea V, cea cu privire la atribuirea contractului, se precizează că pentru Lotul 1 - Reparaţii capitale PA1283 Căpitănia Portului Galaţi – a fost primită o singură ofertă, care a fost şi admisă. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul, pentru suma de 548000.00 RON, fără TVA, este Dunav SRL.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma câştigătoare are sediul social în Brăila şi un capital social subscris de 220 RON, integral vărsat. Asociatul unic este Al.Vasile Broasca. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Nu apare, în calitate de asociat, în alte firme.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Buletine meteorologice (servicii de peste 20.000 de euro), emise pentru Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

17 Mar 2024 513

Licitații Constanța Kasandra Impex SRL va furniza Autorității Navale Române motorină pentru navele Căpităniei Zonale Constanța (DOCUMENT)

11 Mar 2024 525

Autoritatea Navală Română bagă în reparații capitale pontonul din Brăila! Iată cine se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

18 Feb 2024 3554

Cumpărări directe Constanța Nordman Consproiect SRL din Satu Mare a semnat cu Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

13 Feb 2024 703

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de suport tehnic sistem Siveco Applications 2020 (DOCUMENT)

07 Feb 2024 601

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de suport tehnic sistem Siveco Applications 2020 (DOCUMENT)

06 Feb 2024 623

Amenzi aplicate de polițiști în porturile maritime și fluviale! Ce nereguli au constatat în județul Tulcea

04 Feb 2024 587

Corpul de control al prim-ministrului, control la ANR! Iată ce nereguli au fost găsite. Mai multe vizează nava ALEZZI

03 Jan 2024 1746

LIVE TEXT ANR, conferință de presă pentru încheierea proiectului „Sistem de informare și management al traficului maritim costier RO-VTMIS” (FOTO+VIDEO)

19 Dec 2023 1177

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română cumpără motorină și benzină pentru nave (DOCUMENT)

15 Dec 2023 710

Autoritatea Navală Română Doi turiști, din Ploiești surprinși de furtună, pe brațul Sf Gheorghe

20 Nov 2023 588

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română, contract cu o firmă din București pentru furnizarea de energie electrică (DOCUMENT)

12 Oct 2023 800

Autoritatea Navală Română se digitalizează! Instituția anunță încheierea unui proiect

29 Sep 2023 1045

Autoritatea Navală Română Radare de ultimă generație pentru supravegherea traficului maritim (FOTO)

07 Sep 2023 846

Știri Constanța Restricții severe pe litoral. Toate ambarcațiunile de agrement sunt oprite la țărm

14 Aug 2023 1130