Cine face curățenie la Negru Vodă pentru mai bine de 2 milioane de lei (document)

La începutul lunii septembrie, Primăria Negru Vodă a atribuit un contract în valoare de peste 2 milioane de lei pentru delegarea gestiunii prin concesiune a unei părți a serviciului de salubrizare al orașului.

Potrivit anunțului de atribuire nr. 150425/03.10.2014, autoritatea contractantă, în speță Primăria orașului Negru Vodă, a lansat procedura de licitație deschisă în vederea atribuirii acestui contract. S-a înscris un singur participant, iar criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Contractul a fost atribuit contra sumei de 2.204.150,72 de lei firmei Iridex Group Import Export București Filiala Costinești SRL.
Serviciile de salubrizare delegate, conform Legii nr. 101/2006 cu modificările și completările ulterioare, sunt: precolectarea, colectarea și transportul deșeurilor municipale, inclusiv ale deșeurilor toxice periculoase din deșeurile menajere, cu excepția celor cu regim special; colectarea, transportul, depozitarea și valorificarea deșeurilor voluminoase provenite de la populație, instituții publice și agenți economici, neasimilabile celor menajere (mobilier, deșeuri de echipamente electrice și electronice etc.); colectarea, transportul, sortarea, valorificarea și eliminarea deșeurilor provenite din gospodăriile populației, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară a locuințelor / apartamentelor proprietate personală.
Potrivit Registrului Comerţului, SC Iridex Group Import Export Bucureşti Filiala Costineşti SRL, cu sediul social în satul Schitu, comuna Costineşti, judeţul Constanţa, funcţionează din data de 8.08.2008 ca filială a firmei-mamă, Iridex Group Import Export SRL. Are ca asociaţi persoane fizice firma SC Servicii Salubritate Bucureşti SA, cu 15,55% din acţiuni, şi SC Iridex Group Import Export SRL, ce deţine procentul majoritar de acţiuni, în valoare de 75,628%. Olga Anghel este asociat persoană fizică şi deţine o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 8,822%. Florin Pascu, unul dintre cei doi fii gemeni ai lui Corneliu Pascu, fost senator PC de Buzău în legislatura 2004 - 2008, este împuternicit ca unic administrator.
SC Iridex Group Import Export Bucureşti Filiala Costineşti SRL are ca domeniu principal de activitate colectarea deşeurilor nepericuloase, iar la finalul anului 2013, avea o cifră de afaceri de 10.833.586 de lei, un profit de 1.426.222 de lei şi înregistra un număr de 120 de salariaţi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.