Cine se va ocupa de achiziționarea serviciilor hoteliere pentru Institutul Național al Magistraturii


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Institutul Național al Magistraturii a atribuit, prin licitație deschisă, un contract privind „achiziționarea unor servicii hoteliere, servicii de restaurant și de servire a mâncării și servicii de catering”.
 
Dintre cele șase oferte, potrivit licitatiapublica.ro, firma KARPATEN OUTGOING SRL a fost declarată câștigătoare. Valoarea totală finală a contractului este de 251.300 lei.
 
În ceea ce privește firma câștigătoare, aceasta are sediul în București și se ocupă de activități tur-operatorii. SC KARPATEN OUTGOING SRL are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat. Asociați sunt persoana juridică KARPATEN TURISM SRL (50%/ 50%) și persoana fizică Alexandru Gheorghe  Marginean (50%/ 50%), născut pe 29 august 1987, la București. Cel din urmă este și administrator.
 
Alexandru Gheorghe Marginean mai figurează ca administrator în firmele KARPATEN CROAZIERE SRL, care este radiată, și în KARPATEN LOGISTICS & TOURS SRL și KARPATEN OUTGOING SRL, ambele fiind în funcțiune.
 
În caietul de sarcini al Institutului Național de Magistratură, prezent pe site-ul licitatiepublica.ro, se specifică faptul că plafonul maxim pentru asigurarea serviciilor de catering și serviciilor de restaurant și de servire a mâncării este de 79,82 de lei pe persoană, la zi, la care se adaugă și TVA. Greutatea unei porții de mâncare, asigurată unei persoane va fi de minim 300 gr pentru felul I, 400gr pentru felul doi și 150 gr pentru desert. De asemenea, meniul mai include și mâncare vegetariană.
Serviciile de cazare se vor asigura în București sau în țară. Plafonul maxim pentru asigurarea acestor servicii este de 201,83 de lei pe persoană/ noapte de cazare, la care se adaugă TVA. 


În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.