CJ Constanţa plăteşte 2,5 milioane de lei pentru echipamente şi licenţe informatice (document)

Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit pe dată de 2 februarie, prin licitaţie deschisă, contractul de furnizare de echipamente, dotări, aplicaţii informatice şi licenţe pentru proiectul „Soluţii informatice integrate în administraţia publică locală – Registrul Agricol – Parteneriat 1”.
 
Contractul, în valoare de 2.485.000 de lei, fără TVA a fost adjudecat de Information Business Consulting SA Bucureşti.
 
Firma are un capital social consistent, de 400.000 de lei şi o are ca unic asociat pe Nela Mariana Minciună, născută la Oneşti în 1967. Domeniul este activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei.
 
Conform vrajitorul.eu, la finalul anului 2013 societatea a raportat o cifră de afaceri de 23,6 milioane de lei şi un profit net de 2,7 milioane, cu doar 45 de angajaţi.
 
Cu toate acestea, analiştii economici spun că evoluţia cifrei de afaceri este mult mai slabă decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc ridicat având în vedere că nu reuşeşte să urmeze tendinţa de dezvoltare a segmentului din care face parte (-41.15% faţă de media industriei).
 
Randamentul activelor este semnificativ mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare.
 
Totuşi, compania se află într-o situaţie financiară normală. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Există posibilitatea că în următoarele 6-12 luni firma să întâmpine dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri, mai spune sursă citată.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.