Contract de servicii de reparaţii, între Roseal SA şi Nuclearelectrica (document)

Societatea Naţională Nuclearelectrica (SNN) SA a încheiat, ieri, un contract în valoare de 562.080 de lei cu societatea Roseal SA Odorheiu Secuiesc. SNN va plăti banii pentru “Servicii pentru reparaţii etanşări”. Conform licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, întrucât serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.
 
În ultimii ani SNN a încheiat cel puţin şapte contracte similare cu aceeaşi firma. Roseal SA are un capital social de 92.777 de lei şi are că domeniu de activitate fabricarea altor maşini şi utilaje specifice. 447 de persoane fizice controlează 99% din acţiunile societăţii, restul de un procent fiind rămase la dispoziţia firmei, conform Registrului Comerţului.
 
Pentru anul 2013, societatea a raportat un profit net de aproape un milion de lei, o cifra de afaceri de 6,6 milioane lei şi 117 salariaţi.
 
Conform vrajitorul.eu, randamentul activelor este semnificativ mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare.
 
Iar randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (14.35% faţă de % media industriei).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.