Eco Fire Sistems SRL a semnat cu Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Firma se va ocupa de eliminarea deşeurilor spitaliceşti (document)

Contractul „Servicii de colectare, transport şi eliminare finală a deşeurilor spitaliceşti“ a fost atribuit de Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa societăţii Eco Fire Sistems SRL. Valoarea totală fără TVA a contractului atribuit este de 97.680 de lei. Potrivit anunţului de atribuire, se va încheia un contract ce are ca obiect servicii de colectare, de transport şi de eliminare a deşeurilor spitaliceşti, cu o durată de 12 luni.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: manager - conf. univ. dr. Stela Halichidis, director financiar-contabil - ec. Nina Popa, şef Serviciul Achiziţii - ec. Gheorghe Arnăutu, director medical - conf. univ. dr. Claudia Cambrea, ing Achiziţii - Cristian Ursachi, economist Achiziţii - Mihaela Uceanu, economist Achiziţii - Alexandra Tica, asistent-şef - Marilena Şoitarau.
 
Deşeurile anatomo-patologice cuprind părţi anatomice, material biopsic rezultat din blocurile operatorii de chirurgie şi obstetrică (fetuşi, placente etc.), părţi anatomice şi ţesuturi rezultate din laboratoarele de autopsie, cadavre de animale rezultate în urma activităţilor de diagnostic, cercetare şi experimentare. Deşeurile infecţioase cuprind deşeurile lichide şi solide care conţin sau au venit în contact cu sângele ori cu alte fluide biologice, precum şi cu virusuri, bacterii, paraziţi şi/sau toxinele microorganismelor, de exemplu: seringi, perfuzoare cu tubulatură, recipiente care au conţinut sânge sau alte lichide biologice, câmpuri operatorii, mănuşi, sonde şi alte materiale de unică folosinţă, comprese, pansamente şi alte materiale contaminate, membrane de dializă, pungi de material plastic pentru colectarea urinei, materiale de laborator folosite etc.

Eco Fire Sistems SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2001, Eco Fire Sistems SRL are sediul social în comuna Lumina. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 10.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt Traian Petrescu, născut pe 5.05.1952, în comuna Smârdan, Tulcea, cu 15% din capitalul social, şi Coca Popescu, născută pe 9.10.1935, în Bazargic, Bulgaria, cu 85% din capitalul social. Răzvan Ionel Popescu este administrator al firmei, care se ocupă de tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitaţiei.

Citeşte şi:

Cine va colecta, transporta şi elimina deşeurile spitaliceşti de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amânare în procesul dintre Eco Fire Sistems și UAT municipiul Constanța!

05 Mar 2024 382

Primăria Constanța a atribuit direct un contract celor de la Fire Sistems SRL. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

22 Feb 2024 647

Licitații publice Eco Fire Sistems SRL și Luxury Estetiq au bătut palma cu Spitalul Județean Tulcea (DOCUMENT)

05 Feb 2024 756

Licitații Constanța Eco Fire Sistems SRL, acord-cadru cu Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța pentru deșeurile spitalicești. Contract peste 380.000 de euro (DOCUMENT)

16 Jan 2024 754

Afaceri Constanța Eco Fire Sistems și Sterileco au câștigat o licitație organizată de Spitalul Militar. Contractul vizează colectarea de deșeuri (DOCUMENT)

31 Oct 2023 1601

Eco Fire Sistems SRL dă în judecată Groupama Asigurări SA. Dosarul la Judecătoria Constanța

13 Oct 2023 828

Eco Fire Sistems SRL vrea să construiască structuri de stocare la Lumina, județul Constanța. Ce va depozita?

20 Jul 2023 1527

Primăria Constanța și Eco Fire Sistems au bătut palma în cadrul unui contract privind tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase (DOCUMENT)

04 Mar 2023 1758

Colectarea deșeurilor de la Spitalul Județean Tulcea, trecută prin instanță. Acorduri-cadru cu o companie de deșeuri din Constanța și una de înfrumusețare din Tulcea

09 Aug 2022 1412

Acord-cadru pentru deșeurile biologice periculoase de la Spitalul Județean Constanța. Cine primește 380.000 de euro (DOCUMENT)

12 Feb 2022 3301

Eco Fire Sistems SRL, contract pentru colectare deșeuri medicale. Cu cine au semnat (DOCUMENT)

13 Jan 2022 2498

Cine și pentru ce sumă neutralizează deșeurile biologice periculoase de la Spitalul Județean Constanța (DOCUMENT)

29 Dec 2021 2820

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a bătut palma cu o firmă din Lumina. Despre ce este vorba

31 May 2021 3350

CONSILIUL CONCURENȚEI INVESTIGHEAZĂ COMPANII DIN DOMENIUL ELIMINĂRII DEȘEURILOR MEDICALE

11 Mar 2021 1618

Deșeuri medicale, transportate și incinerate de Eco Fire Sistems. Ce contracte a încheiat cu centrele de vaccinare din Constanța

17 Feb 2021 3726