Electrificare CFR SA cumpără motorină de peste un milion de lei de la OMV Petrom Marketing SRL (documente)



Electrificare CFR SA, societate cu sediul în bulevardul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Bucureşti, a achiziţionat carburant de peste un milion de lei de la OMV Petrom Marketing SRL. Achiziţia a avut loc prin atribuirea prin licitaţie deschisă a două contracte.


Astfel, ambele contracte au fost atribuite sub denumirea „Achiziţie Motorină Euro Diesel 5 pentru vehiculele feroviare din dotarea SC Electrificare CFR SA, necesară pentru două luni în anul 2014“.

Locul principal de livrare este reprezentat de sediul autorităţii contractante din localităţile: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

În cazul primului contract, valoarea totală finală a fost de 521.604,2 lei, cu TVA inclus, şi a fost atribuit la data de 17 septembrie. 
Cel de-al doilea contract a avut o valoare de 501.525,49 de lei cu TVA inclus şi a fost atribuit la data de 12 noiembrie.

În justificarea alegerii procedurii de negociere fără  publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, se arată că este vorba despre o „situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condiţiile stricte stabilite în directivă“.

Ambele contracte vor fi onorate de SC OMV Petrom Marketing SRL, cu sediul în strada Coralilor nr. 22, clădirea Infinity, etaj 1, sector 1, Bucureşti.

Cine este SC OMV Petrom Marketing SRL

Potrivit Registrului Comerţului, asociat persoană juridică în SC OMV Petrom Marketing SRL este SC OMV Petrom SA. Persoane împuternicite în SC Petrom OMV SA, în calitate de administratori, sunt Radu Sorin Căprău, Atanassov Vladdislav Atanassov, Adrian Nicolaescu, Adrian Mincu şi Constantin Narcis Popescu. Domeniul de activitate al societăţii este „comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate“.

De asemenea, în SC OMV Petrom SA, asociaţi persoane juridice sunt Ministerul Economiei, în numele statului român, Fondul Proprietatea SA, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi OMV Aktiengesellshaft. Persoanele împuternicite în calitate de membru în Consiliul de Supraveghere sunt: Lucian Dan Vlădescu, George Băeşu, Hans-Peter Floren, Manfred Leitner, Joseph Bernhard Mark Mobius, Riccardo Puliti, Mariana Gheorghe, David Charles Davies, Gerhard Roiss, Neil Anthony Morgan, Andreas Matje, Cristian Nicolae Seccosan, Gabriel Selischi şi Johann Pleininger. Potrivit Registrului Comerţului, domeniul de activitate este „extracţia petrolului brut“.                                                                                                                                                                             

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.