Enel Distribuţie Dobrogea a atribuit un contract de servicii IT către Christian Gavrila SRL (document)

Enel Distribuţie Dobrogea SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract de „serviciu de mentenanţă corectivă aplicaţie informatică şi „servicii suport dezvoltare“.

Potrivit anunţului de atribuire cu numărul 155497/26.02.2015, locul principal de prestare este sediul autorităţii contractante din Constanţa. Valoarea totală finală a contractului este de 408.962 lei.   

Conform anunţului de atribuire, contractul constă în „servicii IT: consultanţă, dezvoltare de software, internet şi asistenţă“.

Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Christian Gavrila SRL din Braşov. Potrivit vrajitorul.eu, administratorul societăţii este Christian Gavrilă care mai este şi asociat în firmă alături de Clemenţia Orania Gavrilă. Domeniul principal de activitate constă în reproducerea înregistrărilor.

Conform vrajitorul.eu, Christian Gavrila SRL a înregistrat la finalul anului 2013 o cifră de afaceri de 8.792.403 lei, un profit de 332.039 lei şi 31 de salariaţi. „Compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri“, se arată pe vrajitorul.eu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.