Festivalul Sunwaves Mamaia, promovat de singura societate invitată să liciteze (documente)



Pe 24 iulie 2014, Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a atribuit un contract pentru prestarea serviciilor de promovare a brandului turistic naţional cu ocazia evenimentului Sunwaves 16, ce va avea loc în perioada 15 - 17 august, la Mamaia. Valoarea finală a contractului este de 391.796,69 de lei fără TVA, deşi estimarea iniţială fusese făcută pentru suma de 379.733 de lei. Contractul a fost atribuit fără anunţ de participare, în baza justificării că lucrările de promovare pentru care a fost contractată societatea Sunfest SRL din Bucureşti „pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejare a unor drepturi de exclusivitate“. Astfel, singurul ofertant care a depus oferta de participare la invitaţia expresă a contractantului şi care, evident, a şi câştigat contractul, a fost SC Sunfest SRL, societate din Bucureşti deţinută şi administrată de Ioan Borzea şi Cătălin Constantin Ghinea. Firma activează în domeniul „activităţilor de gestionare a sălilor de spectacole, inclusiv organizarea de spectacole, evenimente artistice şi culturale, nunţi, botezuri“, după cum reiese din datele oficiale de la Registrul Comerţului. Numele celor doi asociaţi din firmă apar şi în societatea Screen SRL din Constanţa, care este însă radiată din 2011.

Anul acesta, cea de-a 16-a ediţie a festivalului Sunwaves se va desfăşura într-un alt loc decât cel cu care s-au obişnuit din ediţiile precedente petrecăreţii. Sunwaves va face valuri în Mamaia Sat, la o distanţă de 3,8 kilometri de staţiunea Mamaia, pe plaja de lângă Kazeboo Beach. Festivalul de muzică electronică Sunwaves se va derula în perioada 15 - 17 august.

Invitaţia de participare transmisă de ANT firmei Sunfest SRL, precum şi anunţul de atribuire a licitaţiei pot fi consultate la secţiunea documente.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.