GA & MA Activ Logystic SRL se va ocupa de reabilitarea drumului de acces la dana 12 - Port Basarabi (document)

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa a atribuit contractul necesar reabilitării drumului de acces la dana nr. 12 Port Basarabi.
 
Pentru acest contract au fost depuse opt oferte. Câştigătoare a fost desemnată SC GA & MA Activ Logystic SRL, pentru suma de 1.084.911 lei, fără TVA.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante (Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa) au fost: director general - Daniel Georgescu, director executiv, Direcţia Juridică şi Resurse Umane - Diana Niculescu, director executiv, Direcţia Economică - Iatan Gheorghe, director executiv, Direcţia Comercială - Bectemir Hermina, Direcţia Exploatare - Bucuroiu Lucian, şef Serviciul Achiziţii - Camelia Sîrbu, CFPP - Daniela Boaghe, şef Serviciu GAPM - Liviu Babi.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat pe 22 august, SC GA & MA Activ Logystic SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Ca asociaţi persoane fizice apar: Florian Marius Fugaru, născut la data de 11.04.1987, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%, Dumitru Paraschiţă, născut la data de 23.09.1976, în localitatea Isaccea, Tulcea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95%. Administratorul firmei este Florian Marius Fugaru.
 
SC GA & MA Activ Logystic SRL are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor“.
 
Citeşte şi: 
 
O firmă din Constanţa se ocupă de reparaţia străzilor în localităţile Mihai Viteazu şi Sinoie (document)
 
Schimbare de asociaţi la GA & MA Activ Logystic SRL
 

Peste 4 km de drumuri modernizate și reabilitate, la Cumpăna (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Constanţa se ocupă de reparaţia străzilor în localităţile Mihai Viteazu şi Sinoie (document)

08 Feb 2016 3234

Schimbare de asociaţi la GA & MA Activ Logystic SRL

07 Feb 2015 4153