Gemini Trade DDD SRL, firma care alungă dăunătorii şi rozătoarele de la Herghelia Mangalia (document)

//www.ziuaconstanta.ro/https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2014/10/10/politic/romsilvai_-_Herghelia_Mangalia30.jpgRegia Naţională a Pădurilor - ROMSILVA SA, cu sediul în Bucureşti, sector 2, a organizat o licitaţie de atribuire pentru un contract de servicii de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare la Herghelia Mangalia, informează licitatiapublica.ro.
 
Astfel, câştigătorul licitaţiei, Gemini Trade DDD SRL din Constanţa, va oferi servicii de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare la adăposturile de cabaline, magaziile de cereale şi parcurile de furaje din cadrul Hergheliei Mangalia.
 
Valoarea totală finală a contractului este 13.350 de lei şi a fost atribuit la data de 16 aprilie.
 
Conform Registrului Comerţului, Gemini Trade DDD SRL  a fost înregistrată la data de 06.12.2001 şi are ca principal obiect de activitate „Alte activităţi de curăţenie”. Asociaţi în cadrul firmei sunt Taşcu Bîrzu şi Dincă Bîrzu. Taşcu Bîrzu  mai apare ca administrator şi asociat al firmei GEMINI-IMPEX SRL, radiată.
 
Dincă Bîrzu  mai este administrator al societăţilor DERATING INTERNATIONAL SRL şi  GEMINI-IMPEX SRL, ambele radiate şi asociat în Derating SRL, DERATING INTERNATIONAL SRL şi  GEMINI-IMPEX SRL.

Potrviti site-ului vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, Gemini Trade DDD SRl, raportase o crifră de afaceri de 1.328.673 de lei şi un număr de 15 salariaţi.

Conform analizei indicatorilor financiari, compania se află într-o situaţie financiară normală. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Există posibilitatea că în următoarele 6-12 luni firma să întâmpine dificultăţi în achitarea obligatiilro de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.
 
De altfel, anul trecut, tot Gemini Trade a efectuat serviciile de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare la Herghelia Mangalia

Cine face curăţenie la Herghelia Mangalia: Gemini Trade DDD SRL a încheiat contractul cu Romsilva


În februarie, aceeaşi firmă a câştigat un contract cu acelaşi obiect la Transelectrica - Sucursala de Transport Constanţa

Gemini Trade DDD SRL asigură serviciile de deratizare şi dezinsecţie pentru Sucursala de Transport Constanţa (document)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.