Geocor Trade Imp-Exp SRL din Constanța a bătut palma cu Spitalul Clinic CF Cluj (document)

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Clinic C.F. Cluj a publicat în SEAP câștigătorii contractului „Acord cadru furnizare - lapte și produse lactate, carne și mezeluri, și ouă“.
 
Așa cum reiese din anunțul atribuire numarul 195757/04.01.2016, publicat pe licitațiapublică.ro, câștigătorii sunt
 
Acordul cadru nr. 10 în valoare de 99.240 lei și acordul cadru nr. 10 în valaore de 16.320 lei au fost adjudecate de societatea Geocor Trade Imp-Exp SRL din Constanța.
 
Acordul cadru nr. 8 în valoare de 24.816 lei a fost câștigat de DIANA SRL din Rămnicu Vâlcea. Aceeași societate a obținut și acordul cadru nr. 8 în valoare de 42.900 lei.
 
COMLACT SRL din Cluj a semnat acordul cadru nr. 3 în valoare de 25.200 lei. De asemenea, acordul cadru nr. 5 de 54.508,8 lei a reveni societății COREX SRL din  Odorheiu Secuiesc.

Despre Geocor Trade Imp-Exp SRL

Geocor Trade Imp-Exp SRL este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba de doi asociaţi, Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu.
 
La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi.

 
Numai în acest an, firma a încheiat contracte de furnizare de produse alimentare cu Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”  București, Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”, UM 02022 Constanța sau Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.
 
În secțiunea Documente puteți vizualiza anuțul de atribuire a licitației.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.