Herghelia Mangalia şi Ocolul Silvic Băneasa achiziţionează sare gemă de la Metalsim Company SRL (document)

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva SA, prin Direcţia Silvică Constanţa, a achiziţionat sare gemă pentru Herghelia Mangalia şi Ocolul Silvic Băneasa, conform licitatiapublica.ro.
 

Valoarea finală a contractului este de 5.400 de lei. Compania Metalsim Company SRL, din Bacău, a fost declarată câştigătoare.
 
Conform Registrului Comerţului, Metalsim Company SRL a fost înregistrată la data de 17.10.1994 şi are ca principal obiect de activitate „Comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire”. Asociaţi este Profira Merluşcă, din Bacău.
 
Conform Vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, Metalsim Company SRL a declarat o cifră de afaceri de 3.091.507 de lei şi un număr de 8 angajaţi. Compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.