Încă un contract atribuit de AJOFM Constanța firmei Work Consulting SRL Constanța (document)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța a atribuit recent un contract de servicii privind programele de formare. Conform licitatiapublica.ro contractul prevede servicii privind programele de formare profesională pentru susținerea pregătirii teoretice și practice în cadrul cursului de formare profesională în meseria de bucătar, derulat de AJOFM Constanța.

Criteriul de atribuire a contractului l/a reprezentat cel mai bun raport calitate-preț, iar din cele două oferte primite a fost declarată câștigătoare SC Work Consulting SRL din Constanța. Valoarea contractului este 19.080 lei.

Aceeași societate a obținut recent și contractul „Servicii privind programele de formare profesională pentru susţinerea pregătirii teoretice şi practice în cadrul cursului de formare profesională în ocupaţia Inspector Resurse Umane“ atribuit de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Valoarea contractului atribuit este de 3.180 de lei.

Despre Work Consulting SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 14 iulie 2017, societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în municipiul Constanţa, strada Soveja nr. 21A-21B.

Firma are un capital social subscris de 31.500 lei, integral vărsat. Asociați în cadrul societății sunt Adriana Arghirescu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 94% / 94% și Eugen Ion Arghirescu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 6% / 6%. Administratorul societății este Adriana Arghirescu. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.

Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de cifră de afaceri netă de 1.191.828 lei, un profit de 31.023 lei și 16 salariați.

În secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Work & Clean Consulting SRL instruiește angajații Primăriei Constanța (DOCUMENT)

01 Jul 2022 1380

Ce valoare are contractul de servicii în domeniul securității în muncă și apărare împotriva incendiilor încheiat de Primăria Constanța

09 Mar 2021 3402

Cine va ţine cursul de inspector resurse umane la AJOFM Constanţa (document)

07 Jul 2017 2831

Absolvenţii constănţeni, dezamăgiţi de Bursa locurilor de muncă „Am absolvit Facultatea de Energetică nucleară şi nu am găsit niciun job“ (galerie foto)

27 Sep 2014 4022