Nuclearelectrica contractează servicii de audit financiar pentru Sucursala CNE Cernavodă şi Sediul SNN Bucureşti (document)

Societatea Naţională Nuclearelectrica achiziţionează servicii de audit financiar şi servicii de auditare pentru Bucureşti – Sediul SNN; Cernavodă – Sucursala CNE; Piteşti Mioveni – Sucursala FCN, conform licitatiapublica.ro.
 
Contractul nr: 1573,  “ Servicii de audit financiar şi Servicii de auditare” a fost atribuit la data de 19 decembrie, iar câştigător a fost declarat Baker Tilly Klitou and Partners SRL, cu sediul în Bucureşti.

Despre Baker Tilly Klitou and Partners SRL

Potrivit Vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, firma Baker Tilly Klitou and Partners SRL a declarat o cifră de afaceri de 3.179.678 de lei şi un număr mediu de 20 de salariaţi.
 
O evaluare generală a indicatorilor financiari arată că firma se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.
 
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (17.27% faţă de % media industriei).
Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte.
 
Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (12.01% faţă de % media industriei).Randamentul activelor este semnificativ mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare. Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (112.64% faţă de % media industriei).
 
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (76.07% faţă de % media industriei).Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (194zile faţă de zile media industriei).
 
Conform Registrului Comerţului, firma Baker Tilly Klitou and Partners SRL a fost înregistrată la data de 18.04.2003 şi are ca principal obiect de activitate „Activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal”. Asociat persoană juridică este BAKER TILLY KLITOU AND PARTNERS LIMITED, din Cipru şi Koutsoyiannis Mamas, de 41 de ani, cetăţean cirpiot. Acesta mai este asociat în AMA CLIMA SRL, radiată, BAKER TILLY KLITOU AND PARTNERS BUSINESS SERVICES SRL, BAKER TILLY KLITOU AND PARTNERS CORPORATE FINANCE SRL, BAKER TILLY KLITOU AND PARTNERS CORPORATE SERVICES SRL, IM ACCOUNTING SERVICES SRL, toate în funcţiune. Pe lângă acestea, Koutsoyiannis Mamas, mai este administrator în CANNONBALL INVEST SRL BALKAN PROPERTIES ROMANIA SRL, BAKER TILLY ROMANIA FORENSIC SRL şi BAKER TILLY KLITOU EU FUNDS MANAGEMENT SRL.

 Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „documente” a acestui articol

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nuclearelectrica Constanța închiriază roboți de curățare uscată mochete

15 Feb 2024 589

Licitații Constanța Nuclearelectrica SA investește într-un sistem de protecție fizică la clădirea facilităților pentru situații de urgență aferentă CNE Cernavodă (DOCUMENT)

11 Feb 2024 640

Nuclearelectrica SA consultă piața pentru atribuirea unui contract! Ce prevede acesta (DOCUMENT)

02 Feb 2024 878

SN Nuclearelectrica SA atribuie un contract de servicii de audit electroenergetic și termoenergetic (DOCUMENT)

02 Feb 2024 818

Licitații Constanța Licitație organizată de Societatea Națională Nuclearelectrica SA pentru a cumpăra echipamente

17 Jan 2024 674

Licitații Constanța Licitație organizată de Nuclearelectrica Serv SRL pentru achiziția de produse de curățenie și igienă

13 Jan 2024 779

Societatea Națională Nuclearelectrica SA atribuie un contract pentru servicii de pază (DOCUMENT)

06 Jan 2024 1113

Nuclearelectrica Serv a semnat un contract cu o firmă din Mureș. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

05 Apr 2023 1594

Nuclearelectrica S.A. a cumpărat garnituri schimbătoare de căldură (DOCUMENT)

06 Feb 2022 2809

O firmă din Sibiu va dota spațiile hoteliere din Complex Cazare CNE Cernavodӑ

22 Apr 2021 3695

Cum s-a soluționat contestația depusă de o firmă la o licitație organizată de Nuclearelectrica SA – CNE Cernavodă

14 Apr 2021 1578

SN Nuclearelectrica organizează o licitație pentru reparații la sistemul de termoficare al orașului Cernavodă

29 Mar 2021 1328

Nuclearelectrica SA organizează licitație pentru achiziția de coșuri de stocare combustibil ars

23 Nov 2020 1779

Se caută firmă pentru dotarea spaţiilor hoteliere din Complex Cazare CNE Cernavodӑ

22 Nov 2020 3295

Nuclearelectrica cumpără cort multifuncțional

15 Oct 2020 1525