Nuclearelectrica plăteşte aproape 20.000 de euro unei firme din Sighişoara pentru asistenţă tehnică (document)

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA, cu sediul pe strada Polonă, nr 65, sector 1, Bucureşti, a organizat o licitaţie de atribuire a contractului „Asistenţă tehnică pe perioada implementării planului de lucru U2-PL-10-0067 - Testare funcţională a sistemului de spălare cu bile de la schimbătoarele de căldură RCW”, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Contractul presupune prestarea de servicii de arhitectură; servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică; servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică; servicii de testare şi analiză tehnică. Locul principal de prestare este Cernavodă.
 
Prin contract, operatorul economic câştigător trebuie să acorde asistenţă tehnică pe perioada implementării planului de lucru U2-PL-10-0067.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 19.928 de euro/87.882,48 de lei şi a fost atribuit la data de 22 aprilie.
 
Operatorul economic declarat câştigător este Hana Com Impex SRL, cu sediul pe strada Gheorghe Lazăr nr.56, Sighişoara, judeţul Mureş.

Ce spune Registrul Comerţului

Firma Hana Com Impex SRL a fost înregistrată la data de 19.10.1992 şi are ca obiect de activitate „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente”, potrivit Registrului Comerţului.
 
Asociaţi în firmă sunt Corneliu Moldovan Ştefan, de 64 de ani, din Sighişoara, cu o cotă de participare la beneficiu şi pierderi de 80%, care este şi administrator, şi Florin Ştefan Moldovan, de 40 de ani, tot din Sighişoara.
 
Corneliu Ştefan Moldovan mai apare ca administrator şi asociat al Deuro Impex SRL, în funcţiune, din Sighişoara, Gero Agricola SRL, care figurează cu întrerupere temporară de activitate, din Sighişoara şi Johanna Prod Conf SRl, tot din Sighişoara, în funcţiune.
 
Citeşte şi Servicii de asistenta tehnica Taprogge GmbH pentru remedierea deficientelor de curatare cu bile a condensatorului - 20.03.2013

Servicii de asistenta tehnica TAPROGGE GMBH - 21.05.2012

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.