Nuclearelectrica SA cumpără piese de schimb (documente)

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunţ de participare două contracte.

Primul contract se referă la furnizare piese de schimb critice. Estimat iniţial la suma de 1.150 euro, contractul a fost atribuit pentru suma de 1.000 euro. Firma câştigătoare este Morrel International SRL din Italia.

Cel de-al doilea contract constă în furnizare de „piese de schimb pentru sistemul de televiziune în circuit închis din clădire reactor TVCI/CCTV“. Valoarea totală a contractului este de 31.948 de euro. Firma câştigătoare este Mate-Fin SRL.

Mate-Fin este o companie privată fondată în anul 1992 de către un grup de specialişti de la Institutul de Fizica Atomică Măgurele, acreditată şi autorizată pentru activităţi specifice şi servicii în domeniul nuclear precum: proiectarea, instalarea şi mentenanţa echipamentelor nucleare, manipularea şi controlul surselor radioactive, service aparatură medicală din cadrul Laboratoarelor de Igiena Radiaţiilor.

La finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 19.909.399 lei, un profit de 6.094.317 lei şi 36 salariaţi. Potrivit vrăjitorul.eu, „compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri“.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.