O companie cu situaţie financiară bună livrează piese de schimb către Nuclearelectrica SA (document)

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract de piese de schimb ASCO pentru sucursala CNE Cernavodă, potrivit LicitatiaPublica.ro. Contractul a fost atribuit la data de 5 februarie şi are o valoare de 8860.94 de lei. Licitaţia a fost câştigată de Robomatic, cu sediul în Bucureşti, pe strada Pastorului, nr. 53.
 
Potrivit Registrului Comerţului, compania Robomatic a fost înfiinţată la data de 20.04.1993. Asociaţii firmei sunt Corneliu Lucian Duşan şi Alexandru-Florian Duşan. Corneliu Lucian Duşan, în vârstă de 65 de ani, este originar din Slatina, în timp ce Alexandru-Florian Duşan s-a născut în Bucureşti şi are 25 de ani. Firma Robomatic desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Corneliu Lucian Duşan mai este asociat în următoarele companii: Hertel Marine Services SRL, Robomatic Process Control SRL şi Tulip Estate Investment SRL, toate în funcţiune.

Conform vrajitorul.eu, fima Robomatic, la finalul anului 2013, a înregistrat o cifră de afaceri de 4.093.807 de lei şi avea patru salariaţi. Compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În urmatoărele 6-12 luni, firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri.

Anunţul complet al atribuirii poate fi vizualizat în secţiunea documente.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.