O firmă din Craiova a câștigat un contract de peste 34.000 de lei de la Primăria Constanța pentru tipărirea broșurilor (documente)


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În anul 2009, Consiliul Local al Municipiului Mangalia a atribuit contrcatul „Servicii tipărire broșuri în cadrul proiectului Development Center for Cross Border Tourism Romania-Bulgaria“ societății Truevision SRL Rec Media SRL Craiova.

 
Obiectul contractului a constat în prestarea serviciilor de elaborare, producere și tipărire broșuri informative în cadrul proiectului Development Center for Cross -Border Tourism România – Bulgaria. Așa cum reiese din contractul de atribuire nr. 65842/10.03.2009, contractul a fost atribuit la valoarea de 9.415 euro (34.247,06 lei).
 
Comisa de evaluare a ofertelor, prin Dispoziția nr.1990 din 24.11.2008, a fost compusă din Chiriță Liliana – președinte, Grigoraș Tincu Giorgiana, Nicola Mariana, Constantinescu Dana, Bejan Carmen – membri. Ofertele au fost deschise pe data de 27.11.2008.
 
Potrivit raportului procedurii, au depus ofertele Europrint Company SRL Buzău, Truevision Rec Media SRL Craiova și Ciel Advertising SRL Constanța. Cei trei ofertanți au propus următoarele prețuri: Europrint Company SRL Buzău – 60.000 de lei fără TVA, Truevision Rec Media SRL Craiova – 34.247,06 lei fără TVA și Ciel Advertising SRL Constanța - 62.565 lei fără TVA. Comisia de evaluare a admis toate cele trei oferte. În conformitate cu ordonanța de urgență a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziție publică, ofertanul câștigător a fost declarat Truevision Rec Media SRl Craiova cu oferta de 34.247,06 lei, respectiv 9.415 euro. 

Despre Truevision Rec Media SRl Craiova 

Potrivit Registrului Comerțului, Truevision Rec Media SRl Craiova a fost înființată în anul 1999 și are sediul social în municipiul Craiova, Calea Bucureşti. Firma are un capital social subscris de 240 de lei, compus din 24 de părţi sociale. Societatea este controlată de Rădulian Camelia, născută pe 4.12.1967, Târgu Cărbuneşti, Gorj, și Rădulian Ion-Eugen, născut pe
26.12.1961, în Craiova. Fiecărui asociat îi revin câte 50% din capitalul social. Administratorul societății care desfășoară activităţi ale agenţiilor de publicitate este Rădulian Camelia.
 
În secțiunea Documente puteți vizualiza Procesul-verbal al ședinței de deschidere a ofertelor din 27.11.2008, Raportul procedurii de atribuire al contractului și Anunțul de atribuire publicat pe SEAP.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.