O firmă din Suceava va întocmi documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu pentru 11 clădiri ale CN APM SA (document)

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) a anunţat câştigătorul contractului ce are ca obiect „Întocmire documentaţii tehnice pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu pentru un număr de 11 clădiri/construcţii (intrare în legalitate)“. În cadrul licitaţiei au fost depuse trei oferte. Câştigătoare a fost desemnată societatea Impo Construct SRL, iar contractul atribuit are o valoare de 297.000 de lei.

Impo Construct SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2002, firma are sediul social în satul Şcheia, comuna Şcheia, judeţul Suceava. Capitalul social subscris, de 30.200 de lei, integral vărsat, este compus din 3.020 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Costel Cucu, născut pe 16.05.1982, în Iaşi, cu 90% din capitalul social, şi Ancuţa-Raluca Cucu, născută pe
7.07.1983, în Suceava, cu 10% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul CN APMC responsabile de atribuirea procedurii publice au fost: director general - Dan Nicolae Tivilichi, director general adjunct - Marian Tănase, director economic - Daniela Şerban, director Exploatare - Ambroziu Duma, şef Serviciul Juridic şi Contencios - Tănase Iulian Pepi, şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov, şef Birou PSI-SU - Cristian Iliescu, Departament Achiziţii Publice - Aurelian Liţă.

Iată în ce constă contractul!

În urma verificărilor proprii ale conformităţii construcţiilor cu proiectele iniţiale sau ulterioare pentru constatarea modificărilor/schimbărilor de destinaţie survenite după anul 1998, au fost identificate următoarele 11 construcţii care au suferit modificări/schimbări de destinaţie, fiind necesar a fi autorizate din punctul de vedere al securităţii la incendiu în scopul intrării în legalitate: clădire exploatare portuară Rădăcină Mol 3, cămin muncitoresc Poarta 2, clădire administrativă Bursa Nouă, clădire administrativă Bursa Veche, clădire administrativă Rădăcina Mol 1 S, clădire Policlinica Port, clădire serviciu Secţia Căi Navigabile, anexă socială, terminal pasageri, magazia 1, staţie inspecţie containere.
 
Anunţul de atribuire a contractului poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce decizii au adoptat acționarii CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța?

15 Apr 2024 441

Tomis Marina Management a câștigat procesul pentru Portul Tomis Constanța! Judecătorii explică victoria (MOTIVARE+DOCUMENT)

14 Apr 2024 2254

Cumpărări directe Constanța CN APM SA. Lucrări de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime (DOCUMENT)

13 Apr 2024 467

Pentru atingerea capacitatii de trafic de 11,5 milioane tone pe an Portul Medigida va fi modernizat și extins de CN ACN Constanța SA

11 Apr 2024 1163

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța evaluează parcelele de teren pentru închiriere

11 Apr 2024 397

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 506

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 480

CN APM SA Constanța Contract pentru dragaj de investiții în porturile maritime. Ce valoare are (DOCUMENT)

24 Mar 2024 626

Cumpărări directe DSL Save Topleg SRL, din Caransebeș, va oferi CN APM Constanța SA servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

21 Mar 2024 452

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 560

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 816

Acționarii CN APM Constanța vor desemna membrii provizorii în Consiliul de Administraţie pe 25 aprilie

18 Mar 2024 469

Licitații Constanța CN APM SA achiziționează servicii de verificare, reparare și etalonare a aparatelor de măsură și control (DOCUMENT)

11 Mar 2024 504

Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, controlată de omul de afaceri Gabriel Comănescu și Primăria Năvodari SRL au contestat decizia Tribunalului Constanța

07 Mar 2024 1198

Cererea formulată de CN APM Constanța, respinsă Decizia magistraților în procesul dintre Șantierul Naval Constanța SA, CN APM Constanța și Socep SA

05 Mar 2024 744