Primarul Gabriela Iacobici, despre reţeaua de apă din comuna Grădina, care va fi extinsă şi modernizată (document)

Primăria Grădina a anunţat cine şi-a adjudecat contractul „Extindere, modernizare reţea de apă în comuna Grădina, judeţul Constanţa“. Este vorba despre SC Global Ports's Services SRL, iar valoarea contractului atribuit este de 1.448.838,83 de lei. Obiectul achiziţiei constă în încheierea unui contract pentru executarea unor lucrări de extindere, modernizare reţea de apă în comuna Gradina. Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, respectiv preţul serviciilor prestate şi al lucrărilor executate, plătibil executantului de către achizitor conform graficului de plăţi, este de 1.448.838,83 de lei fără TVA. Durata prezentului contract este de 12 luni.
 
„Noi am depus acest proiect la Ministerul Dezvoltării, iar în anul 2015 a fost aprobat. Am reuşit să facem procedură şi să încheiem achiziţia. Acum aşteptăm avizul de la Mediu şi vom emite ordinul de începere a lucrărilor. Din momentul emiterii ordinului de începe a lucrărilor, acestea vor dura un an. În comuna Grădina sunt 400 de gospodării racordate la reţeaua de apă“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina. Tot ea ne-a mai dezvăluit că pe SEAP a fost postat şi proiectul care vizează reabilitarea reţelei de canalizare din comuna Grădina.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de atribuire sunt următoarele: Gabriela Iacobici - primar, Nicoleta Dore - viceprimar, Meriem Abibula - inspector, Alina Gachi - referent, Constantin Leancu - inspector, Nicuşor Ionuţ Ripa - inspector, Carolina-Georgeta Tocariuc - inspector, Daniela-Corina Tudoran - secretar comuna Grădina. Consilierii locali: Nicoleta Badea, Constantin Daragiu, Feuzi Feizula, Ghionul Mustafa, Vasile-Bogdan Ocheşel, Vergil Pitran, Ion Stoica, Camelia-Rozica Ursu.

20 de străzi, cuprinse în proiect

Prin proiectul „Extindere, modernizare reţea de apă în comuna Grădina“ se propune realizarea următoarelor lucrări principale: execuţia a două foraje de medie adâncime H=80 metri, foraj tubat H=80 m, două bucăţi, cabină pentru puţ - două bucăţi, împrejmuiri pentru asigurarea protecţiei sanitare a forajelor - lungime totală de 160 m, dotarea fiecărui foraj cu cate două pompe submsersibile (una montată în puţ şi una depozitată pentru rezervă); racord la electricitate pentru fiecare foraj; aducţiune de la puţurile forate către rezervoare, gospodărie de apă cu două rezervoare de înmagazinare a apei potabile, un rezervor metalic suprateran având volumul util de 300-319 mc; un rezervor semi-îngropat din beton armat având volumul de 100 mc; o staţie clorare cu hipoclorit de sodiu; o staţie de pompare montată în incinta rezervorului metalic; împrejmuiri şi racorduri la utilităţi pentru gospodăria de apă; reabilitare conductă cu rebranşarea consumatorilor existenţi şi extindere reţea nouă de distribuţie cu ţevi având diametrele de 63-160 mm, total = 14.562 m, din PEHD. Străzile cuprinse în proiect sunt: Victoriei (DJ 222), Frunzelor (DJ 226B), Grâuşorului (DJ 226B), Dorului, Florilor, Unirii, Orizontului, Zambilei, Iasomiei, Fântânii, Cişmelei, Teiului, Mioriţei, Plopilor, Brazilor, Nucului, Sălciilor, Răsăritului şi fundătura Florilor şi fundătura Victoriei. În total, vorbim de 20 de străzi.

SC Global Ports's Services SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma a luat fiinţă în anul 2001 şi are sediul social în Eforie Sud. Capitalul social subscris, de 3.000 de lei, integral vărsat, este compus din 30 de părţi sociale. Marius Costel Dabija, născut pe 24.05.1968, în Roman, este asociat unic. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de executarea lucrărilor de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Anarecom Regioserv SRL a câștigat două contracte de la Primăria Grădina, în valoare de peste 300.000 de lei (DOCUMENTE)

13 Mar 2024 392

Licitații Constanța Primăria Comunei Grădina va moderniza drumurile din comună! Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

25 Feb 2024 503

Licitații Constanța Echipamente digitale pentru Școala gimnazială nr. 1 din Grădina (DOCUMENT)

24 Feb 2024 947

Primăria Grădina, județul Constanța, organizează licitație pentru furnizarea de mobilier școlar (DOCUMENT)

24 Feb 2024 984

Afaceri Constanța Primăria Mangalia scoate la licitație cuveta Lacului Neptun, Grădina Spectacol Cinematograf Venus și două terenuri

22 Jan 2024 2081

Primăria Grădina caută firmă pentru cadastrarea în localitate. Ce sumă pune la bătaie (DOCUMENT)

30 Dec 2022 1334

Primăria Comunei Grădina achiziționează servicii de elaborare proiect tehnic pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale nr. 1 (document)

25 Jun 2020 2123