SC Ro-ArmyCatering SA a asigurat serviciile de catering pentru UM 02022 Constanţa de Ziua Naţională a României (document)

Ministerul Apărării Naţionale prin Unitatea Militară (UM) 02022 Constanţa, cu adresa în strada Fulgerului nr.99, din municipiul Constanţa a achiziţionat „Servicii de cantină şi servicii de catering”, potrivit licitaţia publică.ro.
 
Locul principal de prestare a fost reprezentat de Academia Tehnică Militară şi UM 02214 Bucureşti.
 
Anunţul a presupus oferirea de servicii de cantină şi servicii de catering în vederea participării efectivelor la paradă militară organizată cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României.
 
Valoarea totală finală a contractului a fost de 68.420,37 de lei.
 
Licitatiapublica.ro mai informează că anunţul a fost atribuit la data de 17 noiembrie. O ofertă a fost primită, dar şi admisă.
 
Operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este SC RO-Army Catering SA, cu sediul în calea  Plevnei nr.141 A, sector 6 , Bucureşti.
 

Cine este SC RO-Army Catering SA


Potrivit Registrul Comerţului, unic asociat persoană juridică în societate este CN Romtehnica SA cu sediul în Bucureşti.

SC Ro-ArmyCatering SA şi SC Ro-ArmySecurity SA sunt două filiale ale CN ROMTEHNICA SA, firme specializate în activităţi de pază şi hrănire. Cele două filiale inlocuiesc treptat, începând cu 1 ianuarie 2012, operatorii economici care asigură în prezent respectivele servicii de pază şi de hrănire. Prin înfiinţarea acestor două societăţi comerciale s-a dorit crearea a peste 6.000 de locuri de muncă, în garnizoane de pe întreg teritoriul României.
Locurile de muncă sunt destinate in special rezerviştilor militari care doresc să-şi continue activitatea în domeniul logistic sau în cel de pază. Potrivit site-ului companiei, societatea asigură servicii de hrănire exclusiv pentru personalul Armatei României şi are deja drept consumatori efectivele din 40 de unităţi militare, majoritatea instituțiilor militare de învățământ și baze de instrucție din localităţi precum București, Otopeni, Buzău, Breaza, Brașov, Predeal şi altele.
 

Conform site-ului vrajitorul.eu, la finalul anului trecut, marja profitului net era ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (0.14% faţă de % media industriei). Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (7.47% faţă de % media industriei). Randamentul activelor este scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele competitoare. Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (7.76% faţă de % media industriei).

De asemenea, sursa citată mai arată că nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (97.55% faţă de % media industriei). Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (12zile faţă de zile media industriei).  

În aceste condiţii, compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință a Consiliului Local Municipal Constanța. Ordinea de zi completă (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 204

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1055

Sondaj de opinie Dacă mâine ar avea loc alegerile, ați merge la vot? Da, au răspuns 72 % dintre participanți

14 Apr 2024 581

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 380

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 09 aprilie 2024

09 Apr 2024 306

Sondaj de opinie Mulțumiți de arondările școlare? Nu, spun 67% dintre respondenți

07 Apr 2024 448

Interviu online cu avocata Maria Neagu, din cadrul Baroului Constanța - Sistemul judiciar din România, prin ochii unui tânăr avocat stagiar

07 Apr 2024 984

IPJ SibiuDrumul spre libertate

05 Apr 2024 299

Primăria Constanța Prezentarea la ghișeele SPIT, doar pe bază de programare!

05 Apr 2024 479

O nouă apariție inedită! Fotbalistul Constantin Budescu, de la Farul Constanța, cântând „Habar n-ai tu cât te iubesc”

04 Apr 2024 1620

Dragostea de bani nu are vârstă - false măicuțe de până la 75 de ani, cercetate penal pentru escrocherii online (VIDEO)

03 Apr 2024 478

MAE Înregistrarea alegătorilor pentru votul prin corespondență sau la o secție de votare din străinătate la alegerile prezidențiale și la alegerile parlamentare din anul 2024

03 Apr 2024 452

Percheziții DIICOT Pornografie infantilă. Înregistrări video cu minori de 4-5 ani, în ipostaze sexuale explicite

03 Apr 2024 487

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 1968

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 459