SC Traditionaleco SRL se va ocupa de servicii de spălare de materiale textile pentru SNTFC „CFR Călători“ SA

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


SNTFC „CFR Călători“ SA a atribuit contractul pentru „Servicii de spălare materiale textile ce aparțin dormitoarelor de personal CF din ST. Constanța“. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. O singură firmă a depus ofertă, respectiv SC Traditionaleco SRL. Valoarea totală a contractului este de 67.077,5 de lei.

SC Traditionaleco SRL, cu sediul în satul Sibioara, comuna Lumina funcționează din 2010. Firma are un capital social integral vărsat de 5.020,0 de lei. Domeniul de activitate al firmei îl reprezintă spălarea şi curăţarea (uscată) a articolelor textile și a produselor din blană.         
                                                                                                                   
Asociat unic în firmă este Alina-Roxana Chițu, născută pe 15.01.1983 la Suceava. Alina-Roxana Chițu mai este asociată în Kamra - Gev SRL, firmă care este în funcțiune.

SC Traditionaleco SRL a declarat la sfârșitul anului 2015 o cifră de afaceri de 398.054 de lei și un profit net de 30.568 de lei. Numărul mediu de salariați este de 5.

În anul 2011,  SC Traditionaleco SRL a obținut finanţare europeană prin intermediul Măsurii 312 „Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de microîntreprinderi". Proiectul selectat la finanţare se referea la „Creare spălătorie şi curăţătorie ecologică şi atelier de confecţii meşteşugăreşti".

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

sursa foto: vitanclean.ro
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.