Comunicat presa Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta Comunicate - 03 Martie 2016

In urma inregistrarii la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor  Constanta a doua reclamatii cu privire la calitatea serviciilor si preparatelor culinare oferite clientilor de catre o unitate de alimentatie publica din Municipiul Constanta, reprezentantii CJPC Constanta au efectuat verificari pentru cercetarea aspectelor reclamate.

         In urma verificarilor din blocul alimentar, in spatiile frigorifice s-a gasit o cantitate de 34,4 kg materie prima, semi preparate si preparate culinare finite avand data durabilitatii minimale depasita sau care erau pregatite in zilele anterioare si depozitate in frigider pentru a fi servite clientilor.

         Pentru deficientele constatate societatea comerciala a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 9000 lei si s-a dispus oprirea temporara a prestarii de servicii pana la remedierea deficientelor.

         Intreaga cantitate de produse nesigure a fost oprita definitiv de la comercializare si retrasa din circuitul consumului uman, operatorul economic fiind obligat sa faca dovada distrugerii acestora de catre o societate comerciala autorizata in acest sens.
         Pe aceasta cale indrumam consumatorii ca in cazul in care au suspiciuni cu privire la calitatea produselor oferite in unitatile de alimentatie publica sa refuze consumul acestora si sa se adreseze institutiilor abilitate pentru a interveni si a limita prejudicierea altor persoane.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.