Clienţii COSMOTE îşi pot plăti facturile prin aplicaţia mobilPay MasterCard Mobile

Timpul este o resursă preţioasă pentru noi toţi, iar zilnic apar foarte multe lucruri de făcut. Tehnologia evoluează continuu, iar COSMOTE România ţine pasul cu aceasta, pentru a furniza clienţilor cele mai eficiente instrumente pentru gestionarea activităţilor cotidiene.
 
Începând de astăzi, operatorul oferă tuturor clienţilor săi acces la aplicaţia mobilPay MasterCard Mobile, o metodă de plată care utilizează direct telefonul mobil şi serviciul de date mobile în bandă largă, fără a fi nevoie de alte dispozitive. Aplicaţia mobilă este disponibilă atât pentru clienţii COSMOTE postpaid, cât şi prepaid, care sunt şi utilizatori MasterCard. Aplicaţia a fost dezvoltată în parteneriat cu Netopia şi MasterCard, iar cea mai mare pondere din tranzacţiile realizate prin intermediul acestei aplicaţii vine din industria telecom.
 
„În secolul vitezei, continuăm să dezvoltăm şi să furnizăm clienţilor noştri cele mai accesibile şi mai convenabile metode care sporesc eficienţa. Noua aplicaţie mobilă oferă o soluţie rapidă şi sigură de renume mondial, pentru plăţile facturilor de pe telefonul mobil, precum şi pentru reîncărcarea conturilor COSMOTE preplătite. Avem încredere că această extindere a portofoliului de servicii va consolida strategia noastră centrată pe segmentul smartphone”, a declarat Gabriel Ioniţă, Products & Services Development Senior Manager.
 
„Românii asimilează rapid tot ce este în avangarda tehnologiei, iar plățile de pe telefonul mobil nu vor face excepție. Cred că rata lor de adopție o va depăși în câțiva ani chiar pe cea a plăților online cu cardul. Am mizat pe crearea de noi metode de plată pentru utilizatori, care au devenit ulterior standarde în industrie, precum plățile prin SMS și, acum, cele de pe telefoane mobile. Eforturile noastre de a dezvolta această nouă piață și de a fi din nou pionieri în domeniul plăților mobile sunt susținute de companii de top, care au decis să ni se alature, ca și parteneri”, a declarat Antonio Eram, CEO și fondator NETOPIA mobilPay.
 
„Aplicaţia mobilPay MasterCard Mobile este o metodă foarte simplă şi rapidă, cu ajutorul căreia utilizatorii pot efectua plăţi cu telefonul mobil, în condiţii de siguranţă, fiind prima aplicaţie de plăţi mobile din România ce respectă standardele MasterCard Mobile Remote Payments”, a declarat Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „Ne bucură decizia COSMOTE de a permite şi plata facturilor de servicii prin această aplicaţie, pe lângă reîncărcarea cartelelor prepaid. Experienţa internaţională a MasterCard ne arată că telefonul mobil devine un instrument preferat de consumatori pentru plăţi electronice, iar un partener precum COSMOTE nu face decât să confirme acest lucru”.
 
mobilPay MasterCard Mobile este o aplicaţie web-based care oferă clienţilor posibilitatea plăţii facturilor/a reîncărcării cartelei prepaid sau a facturilor/conturilor preplătite ale unui prieten sau ale familiei.
 
Mai mult, din contul MasterCard, clientul COSMOTE va putea plăti: alte facturi pentru alţi operatori de telefonie mobilă/fixă disponibili în aplicaţia mobilPay MasterCard, alte facturi de utilităţi disponibile în aplicaţia mobilPay MasterCard şi diferite servicii/oferte disponibile în aplicaţia mobilPay MasterCard.
 
Plăţile se pot face 24 ore/zi, fără a fi nevoie de bani cash, fără alte restricţii de timp şi loc, iar utilizatorii vor primi, de asemenea, notificări despre facturare în cadrul aplicaţiei.
 

Pentru a accesa aplicaţia mobilPay MasterCard, clienţii COSMOTE o pot descărca şi instala gratuit din Play Store sau App Store. Aplicaţia mobilPay MasterCard este dezvoltată pentru sisteme de operare mobile iOS şi Android şi este compatibilă cu toate smartphone-urile şi tabletele care utilizează Android 2.3 sau mai recent sau iOS 4 sau mai recent, şi pe iPad.
 
Mai multe detalii disponibile aici.

 
Informaţii suplimentare:
 
De la momentul lansării, aplicația mobilPay MasterCard Mobile a atras un număr semnificativ de utilizatori, în egală măsură pe Android (46%) și pe iOS (54%). Aplicația și-a demonstrat utilitatea, în special în cazul plăților recurente – 50% din plăţi sunt reîncărcări de cartele telefonice preplătite, în timp ce 40% au fost plăţi de facturi. Diferenţa este reprezentată de plăţile făcute în secţiunea Shop, unde sunt prezente oferte de la comercianţii parteneri. Plăţile efectuate prin aplicaţie pornesc de la câţiva lei, unele dintre ele ajungând să depăşească 1.600 de lei, în timp ce valoarea medie a unei tranzacţii este de aproximativ 70 de lei.
 
 ***
 
COSMOTE România avea aproximativ 6 milioane de clienţi la 30 iunie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15.6 milioane de clienţi în Grecia, Albania şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Misiune de salvare desfășurată de echipajul Navei „Sar Artemis”. Un marinar a avut nevoie de ajutor (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 492

UPDATE Accident rutier pe strada Tulcei din localitatea Lumina, județul Constanța

11 Apr 2024 915

UPDATE Mai multe persoane rănite într-un accident în lanț la ieșire din localitatea Ovidiu, județul Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 2522

LIVE VIDEO. Știri Constanța Incendiu la Hotel Parc din Mamaia. Intervin pompierii (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 3461

Sancțiuni aplicate de jandarmii tulceni la sfârșit de săptămână

08 Apr 2024 393

Accident rutier pe bulevardul 1 Mai din Constanța, în zona Gării CFR (GALERIE FOTO)

06 Apr 2024 1001

Oficial de la MApN despre detonarea din Poligonul Capul Midia!

05 Apr 2024 931

A fost condamnată în primă instanță Mirabela Călin, fost secretar al municipiului Constanța, vrea să anuleze dispoziția primarului Chițac prin care a fost concediată!

04 Apr 2024 620

UPDATE Caz șocant la Constanța! Adolescent de 17 ani decedat după ce a căzut de la etajul unei clădiri în construcție. Minorul fusese dat dispărut (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 2998

UPDATE Autocamion încărcat cu piatră răsturnat în județul Constanța, O victimă, încarcerată (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 1117

Horoscop pentru joi, 04 aprilie 2024. Este o zi animată la serviciu pentru una dintre zodii

04 Apr 2024 804

Autobuz plin cu elevi, cuprins de flăcări în Moldova Nouă! (FOTO)

02 Apr 2024 769

Motociclist implicat într-un accident rutier la intrare în Constanța dinspre Lazu (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Apr 2024 1543

Accident rutier în Constanța la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Apr 2024 1177

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victimă în apropierea Cherhanalei din Olimp

31 Mar 2024 774