Lidl îți echipează mașina, pentru un plus de siguranță și confort

Din 18 ianuarie, Lidl vine în ajutorul șoferilor cu noile produse adaptate pentru mașină, din colecția auto. Astfel, te vei putea bucura de confortul mașinii tale grație huselor cu funcţii de încălzire și masaj, vei reuși să mergi oriunde la munte echipându-ți mașina cu suportul auto pentru schiuri și îți vei încărca inteligent bateria automobilului cu ajutorul redresorului auto cu display. 

Husa auto cu funcții de încălzire şi masaj, din gama Ultimate Speed (121,00 lei/buc.), este ideală pentru scaunul de mașină, dar și pentru fotoliu sau șezlong. Aceasta dispune de șase motoare şi nouă funcţii de masaj pentru umeri, spate și coapse, dar şi de o funcţie de încălzire, contribuind astfel la sporirea confortului, fie la volan, fie acasă sau la birou.
Din aceeași gamă face parte și setul de huse auto Premium/Malta (89,00 lei/set). Acesta se pliază perfect pentru orice tip de automobil și conține două huse pentru scaunele din față, o husă pentru bancheta din spate şi cinci tetiere. Husele sunt compatibile inclusiv pentru scaunele cu airbag lateral.

Dacă vrei să îți plimbi bebelușul cu mașina, oriunde în oraș sau în vacanțe, la Lidl vei găsi scaunul auto pentru copii din gama Nania (193,00 lei/buc.). Scaunul are protecție împotriva impactului lateral, conține curea și închidere căptușite, precum şi un sistem de centuri în trei puncte, reglabile pe înălțime. Pentru ca toate necesitățile celui mic să fie satisfăcute în timpul deplasării cu mașina, scaunul auto din gama Nania este dotat cu funcție de legănare și conține amortizor pentru nou-născuți.
În cazul în care doreşti să petreci un weekend pe pârtie, alături de familie sau prieteni, acum poți beneficia de mai mult spaţiu pentru bagaje, datorită suporturilor auto pentru schiuri din gama Car Accesories (111,00 lei/buc.), special concepute pentru până la patru perechi de schiuri sau pentru două plăci de snowboard.

Și dacă bateria mașinii tale are nevoie de încărcare, îți poți achiziționa redresorul auto cu display din gama Ultimate Speed (72,00 lei/buc.). Acesta are comandă inteligentă cu microprocesor, program de diagnosticare și operație de încărcare controlată. Se poate folosi atât la autoturisme, cât și la motociclete. Pentru o manevrabilitate ușoară, redresorul conține și un ecran LCD pentru programele de încărcare, unde sunt menţionate valoarea tensiunii și starea încărcării.

Pentru ca iarna să nu îți dea bătăi de cap atunci când ești la volan, poți opta pentru produsele Lidl precum: ștergătoarele de parbriz cu funcție telescopică, din gama Ultimate Speed (14,51 lei/buc.), fără trepte intermediare, pentru locurile greu accesibile; termoprotecția de parbriz, din gama Ultimate Speed (9,67 lei/buc.), ce nu necesită răzuirea gheții pe timp de iarnă, potrivită pentru parbrize standard de autoturisme; termometrul auto pentru interior și exterior, din gama Auriol (16,44 lei/buc.), cu funcție de avertizare sonoră de îngheț, cu monitor de afișare a temperaturii interioare și exterioare - include senzor exterior cu cablu de 3 metri.

Lidl vă așteaptă și cu alte surprize din categoria auto, începând cu 18 ianuarie. Toate ofertele pot fi consultate în broșura online.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rechemare produs Chicken Nuggets, de la LIDL, posibil contaminat cu Salmonella

03 Apr 2024 490

Alertă ANSVSA Smoothie contaminat cu patulină, retras de pe rafturile LIDL

12 Mar 2024 644

Atenție, consumatori! Lidl retrage un produs de la vânzare. Produsul poate fi returnat de cei care l-au cumpărat

08 Mar 2024 2322

Alertă alimentară Biscuiți retrași din magazinele LIDL. Pot să conțină corpuri străine metalice

22 Feb 2024 2465

Știri Constanța Accident rutier pe strada Soveja. Intervin pompierii

18 Feb 2024 2850

LIDL Romania SCS a obținut un nou certificat de urbanism de la Primăria Constanța

14 Feb 2024 1597

Unul dintre cele mai cumpărate sosuri de usturoi, retras de pe rafturile din magazinele LIDL! Iată motivul

09 Feb 2024 1321

Constanța Accident rutier în Mamaia Nord! O motocicletă și un autoturism au intrat în coliziune

09 Feb 2024 994

ANSVSA Produs de la LIDL, retras de la raft! Risc de intoxicație cu histamină

07 Feb 2024 1325

STOP risipa alimentară. O campanie Lidl România

17 Jan 2024 770

Mega Image și Lidl, sub lupa ANPC Verificări extinse asupra originii și calității produselor românești. Nereguli și opriri temporare (FOTO+VIDEO)

10 Jan 2024 878

ANPC a oprit temporar de la funcționare două supermarketuri Lidl și Mega Image din Bușteni (FOTO+VIDEO)

09 Jan 2024 853

UPDATE. Accident rutier mortal pe E 85, în zona depozitului Lidl. Implicate două tiruri și două mașini (VIDEO)

07 Jan 2024 1387

Revelion 2024 Program magazine. Iată până când îți mai poți face cumpărăturile

31 Dec 2023 1581

Programul magazinelor pentru Revelion 2024. Iată unde poți face cumpărăturile

29 Dec 2023 1692