Sub soarele verii, poartă colecția „See you in Athens” de la Lidl

Bucureşti, 22 iunie 2015 – Descoperă articolele de îmbrăcăminte din colecția „See you in Athens” de la Lidl, perfecte pentru a fi purtate în zilele petrecute sub soarele verii.
 
Inspirată din zilele relaxante de plajă petrecute în frumoasa Grecie, colecția „See you in Athens” îți pune la dispoziție costume de baie pentru dame, sorțuri de baie pentru bărbați, espandrile de damă sau bărbați, saboți pentru bărbați, diferite modele de pareo sau genți de plajă. Fii pregătit pentru plimbările de vară la malul mării sau de ieșirile la piscină și bucură-te de o colecție chic, cu articole de îmbrăcăminte de calitate la prețuri accesibile.
 
Creează-ți ținuta perfectă pentru plajă cu articolele de îmbrăcăminte și accesoriile din colecția „See you in Athens” de la Lidl. În funcție de preferințe, doamnele pot alege costume de baie în două piese marca Esmara (Slip -14.99 lei; Sutien de plajă – 17.99 lei) sau costume de baie întregi (34.99 lei). Pot să își completeze ținuta lejeră cu un pareo colorat (24.99 lei) sau cu o rochie lungă de vară (44.99 lei), o pălărie de plajă (29.99 lei) și cu o pereche de espandrile (19.99 lei) sau saboți de damă (19.99 lei). Domnii pot alege dintr-o gamă variată de modele de  șorțuri de plajă (24.99 lei), saboți (19.99 lei) sau espadrile (19.99 lei).
 
În geanta de plajă (34.99 lei) nu uita să pui prosopul de plajă (29.99 lei), încărcătorul solar pentru aparate mobile (79.99 lei), perfect pentru a te asigura că poți în orice moment să îți încarci cu energie electrică telefonul sau orice alt gadget, și ai grijă să ai mereu la îndemână o cremă pentru protecție solară. Alege produsele din gama Cien Sun disponibile la Lidl. Loțiunea pentru plajă Cien Sun, sensitive, cu SPF 50 (19.99 lei) sau cu SPF 30 (14.99 lei), precum și spray-ul transparent pentru plajă Cien Sun cu SPF 30 ( 17.99 lei) sunt concepute cu ajutorul unor formule moderne, care permit o aplicare ușoară și au SPF adaptat fiecărui tip de piele. Astfel, te vei bucura de o protecție optimă și de un bronz perfect.
 
Fii pregătit de plajă și bucură-te de vară cu Lidl!
  

Contact: presa@lidl.ro, georgiana.tugearu@lidl.ro, tel  0374 819 256
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.