Telekom Romania lansează o ofertă specială de servicii integrate fix-mobil, cu beneficii maxime, la preţuri atractive

50% reducere în primele 6 luni de abonament, la pachetele cu 3 sau 4 servicii, receiver TV și modem Wi-fi incluse;

Telefon mobil Samsung Galaxy Young 2 inclus, împreună cu pachetele integrate cu 4 servicii.

Telekom Romania anunţă lansarea unei oferte speciale de servicii integrate fix-mobil, care include beneficii maxime pentru TV, Internet și Voce Mobila și 50% reducere în primele 6 luni de abonament la pachetele cu 3 sau 4 servicii, receiver TV și modem Wi-fi incluse. Prețurile reduse ale pachetelor încep de la 42 lei / lună pentru pachetele cu TV, Internet și Voce fixă, și de la 69 lei / lună, pentru pachetele care conțin și voce mobilă.
 
Astfel, clienții pot beneficia de pachetul cu 3 servicii care cuprinde Televiziune L, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 45 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 89 lei / lună, începând cu luna a şaptea, sau de pachetul cu Televiziune M, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 42 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 84 lei / lună, începând cu luna a şaptea.
 
Pachetele integrate fix-mobil cu 4 servicii pot fi, de asemenea, achiziţionate în două variante: Nelimitat Voce L, Televiziune L, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 72 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 143 lei / lună, începând cu luna a şaptea, sau pachetul cu Nelimitat Voce L, Televiziune M, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 69 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 138 lei / lună, începând cu luna a şaptea.
 
În plus, clienții care optează pentru un pachet integrat fix-mobil cu 4 servicii beneficiază de un telefon mobil Samsung Galaxy Young 2  inclus.
 
Oferta specială este disponibilă începând din 16 martie  și este valabilă pentru contractele încheiate pe o perioadă de 2 ani.
 
Ofertele integrate aduc clienților cea mai bună experienţă TV de pe piaţa din România, cu până la 128 de canale incluse, până la 62 de canale TV care pot fi urmărite live, pe laptop, tabletă sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, și conţinut sportiv exclusiv, precum Champions League şi Europe League, disponibil din septembrie 2015.

Oferta promoţională completă este disponibilă pe site-ul Telekom Romania.
 
Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.
 
Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.
 
Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.
 
Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro  în anul financiar 2014 – mai mult 60% din această valoare în afara Germaniei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.