Comunicat DGA - Calarasi - luare de mita

Luni, 13 iulie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Călărași, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași şi cu sprijinul de specialitate al S.R.I., au prins în flagrant un inspector din cadrul unei instituţii publice.
 
 În fapt, la data 09.07.2015, la nivelul SJA Călărași a fost înregistrat denunțul formulat de administratorul unor societăți comerciale din Mun. Călărași  ce are ca  obiect principal de activitate „jocuri de noroc”.

Ca urmare a denunţului formulat, la data de 13.07.2015, ofiţerii SJA Călărași, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași l-au surprins în flagrant pe I.C.P., care în calitate de inspector la o instituţie publică, a primit cu titlu de mită bunuri electronice în valoare de 800 lei de la denunțător, în scopul îndeplinirii defectuoase a atribuțiilor de serviciu.

 În cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat și reținerea acestuia pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, prev. de art. 289 alin 1 Cp. Acesta urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.