Comunicat DGASPC -Evenimente

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează mai multe evenimente, după cum urmează:

Vineri, 18 decembrie 2015, începând cu orele 11,00, în incinta Maritimo Shopping Center (în zona caselor de marcat), va fi inaugurată Expoziția de Crăciun, printr-un scurt program artistic prezentat de copii.

Expoziția cuprinde peste 400 de obiecte confecționate în spiritul sărbătorilor de iarnă , realizate de copiii, tinerii și adulții protejați în instituțiile de asistență socială și protecția copilului de la nivelul județului Constanța.

Perioada de desfășurare : 18-23 decembrie 2015.
Obiectele vor fi achiziționate contra cost, la sume modice.
În colaborare cu Centrul Cultural Județean ”Teodor Burada” din Constanța, cu sprijinul Școlii de dans ”Laura Bogorodea”, al trupei de Teatru ”Talent Art” și cu participarea extraordinară a lui Levent Sali, membru al trupei Lala Band, Trupa ”Arca” a D.G.A.S.P.C. a pregătit Spectacolul DANCING SANTA.

Spectacolul va fi prezentat în data de 21.12.2015, în avanpremieră, începând cu orele 18,00, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovschi”, și în data de 22.12.2015, începând cu orele 13,00, pe scena Casei de Cultură din municipiul Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.