Descopera … Ondina ~ cautarea comorii, jocuri interactive, tombola cu premii ~

Constanța, 16 Septembrie 2015. Clopotelul a anuntat deja inceperea noului an scolar, insa, la Piscina Ondina, clopotelul anunta si o super petrecere pentru cei mici.

Parintii sunt invitati alaturi de pitici sa descopere comoara ascunsa la Piscina Ondina (Bdul 1 Mai Vechi nr. 82)sambata, 19 septembrie 2015 de la ora 17:00, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.
Organizatorii au pregatit o serie de surprize atat pentru copii, cat si pentru parinti: jocuri interactive, dansuri, surprize si tombola cu premii de la parteneri: Iowemed Alderma, Techir, Cămara cu Merinde, Yoga Joy Studio, şi bineînteles Piscina Ondina care va oferi si reduceri speciale la abonamente, special pentru aceasta zi.
Florenta Petrica, Manager al Picinei Ondina a declarant: “Ne bucuram sa intampinam Noul An Scolar cu o petrecere deosebita pentru cei mici. Acestia trebuie sa descopere Comoara Ondina- un loc deosebit, o piscina prin electroliza salina care gazduieste micutii in program Mama si Copilul incepand cu varsta de 3 luni cu programe specifice de acomodare cu apa. Astfel, copiii invata sa imbine joaca cu educatia intr- un mediu placut, unic, fascinant.”
La eveniment sunT invitati copilasii cu varsta intre 3 si 8 anisori.
Pentru o bună organizare, așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare la adresa de e-mail (nume şi număr de telefon): office@koolmedia.ro .
Va asteptam cu drag, sa descoperim ... ONDINA.
Despre Kool Media
Ideile creative - “out of the box” ne dau culoare şi ne fac să zâmbim- atât pe noi, cât şi pe clienţii noştri, dar şi pe clienţii clienţilor noştri. Întotdeauna ne place să “lucrăm” cu entuziasm şi voie bună!
Noi, Kool Media, suntem o agenţie de publicitate din Constanţa, cu o experienţă îndelungată a echipei în Marketing – Creaţie- Comunicare –Relaţii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici şi mari dimensiuni.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.