ENRIQUE IGLESIAS, mărturisiri despre viața personală în exclusivitate la ”Vorbește Lumea”

Cu peste 137 de milioane de albume vândute, cariera celui iubit cântăreț de origine spaniolă pare a fi o poveste fantastică: șapte albume care i-au adus discul de aur și pe cel de platină (trei în engleză și patru în spaniolă), hituri care au ocupat prima poziție în topurile din toată lumea, pornind din America și Japonia, până în Africa de Sud și India (unde este cel mai bine vândut artist străin al tuturor timpurilor).

Cea mai spectaculoasă producție artistică a momentului, prezentată în cadrul turneului mondial ”SEX AND LOVE”, ce promovează cea mai recentă apariție discografică, ajunge în luna mai și la București!
Enrique Iglesias va concerta în data de 12 mai la Romexpo, iar biletele pentru mult așteptatul eveniment, disponibile în rețeaua Eventim, se vând în ritm alert. 
Entuziasmul fanilor superstarului pop din România va fi răsplătit cu o experiență concertistică live de neuitat. Super hiturile marca Enrique Iglesias vor răsuna la București, timp de aproximativ două ore, în acompaniamentul talentaților săi instrumentiști.

Dar, până la momentul celui mai așteptat concert al anului, ENRIQUE IGLESIAS le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții. Acesta a acceptat o provocare specială din partea echipei emisiunii ”Vorbește Lumea” de la PRO TV.
Astfel, în pragul zilei de ”Valentine's Day”, Enrique Iglesias i-a primit pe reporterii PRO TV în studioul său din Miami pentru a le acorda un interviu în exclusivitate. Cântărețul și-a deschis sufletul și a clarificat toate zvonurile legate de viața lui personală. Artistul vorbește sincer despre relația pe care o are de 14 ani cu jucătoarea de tenis Anna Kournikova și spune negru pe alb dacă are sau nu planuri de căsătorie. Mai mult decât atât, Enrique Iglesias mărturisește în ce relații este cu tatăl său, după ce presa a scris că cei doi s-ar afla într-o permanentă concurență. 

Mărturisirile interesante și secretele care se află în spatele unuia dintre cei mai de succes artiști internaționali ai momentului, vor fi dezvăluite în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de luni, 15 februarie 2016. 
Cei care nu doresc să rateze prilejul concertului ”Sex and Love” de la Romexpo, își pot procura bilete din rețeaua Eventim de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online accesând www. eventim.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 339 lei – Standing și 399 – Fan Pit. Precizăm că până duminică, 14 februarie 2016 puteți profita de oferta specială de ”Valentine's Day”, ce asigură reducerea prețului la biletele valabile la categoria Fan Pit.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știați că...? Enrique Iglesias împlinește astăzi 46 de ani

08 May 2021 1288

Enrique Iglesias va concerta la Cluj

19 Apr 2019 1929

Melodia Zilei Descemer Bueno, Enrique Iglesias, Andra - Nos Fuimos Lejos (Romanian Remix) ft. El Micha

25 Aug 2018 2381

Știați că...? Enrique Iglesias împlinește astăzi 43 de ani

08 May 2018 1754

Jennifer Lopez şi Enrique Iglesias au cântat la cea mai scumpă nuntă din lume! Iată cum arată mireasa

31 Mar 2016 5153

Melodia Zilei Andreea Banică feat. Aggro Santos - Red Lips

18 Jul 2015 2835

Melodia Zilei Enrique Iglesias feat. Nicky Jam - El Perdón

12 Jul 2015 3562

Mario Vargas Llosa şi-a părăsit soţia şi are o relaţie cu prima nevastă a lui Julio Iglesias

05 Jul 2015 2236

Enrique Iglesias, supus unei operații chirugicale mai dificilă decât se prevăzuse inițial (video)

02 Jun 2015 2245

Enrique Iglesias s-a rănit în timpul unui concert

31 May 2015 1606

Melodia Zilei Enrique Iglesias – Bailando feat. Descemer Bueno, Gente De Zona

19 Aug 2014 5823