Fundaţia ECDL ROMANIA Susţinem Şcolile care dăruiesc de Paşte

Au început înscrierile la Şcoala care dăruieşte. Cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, Fundaţia ECDL ROMANIA organizează din nou Şcoala care dăruieşte,  prin care se promovează şi se sprijină iniţiativele umanitare organizate de elevi şi profesori în şcolile din învăţământul preuniversitar din toată ţara.
Spuneţi ce fapte bune pregătiţi împreună cu profesorii şi colegii voştri pentru Sărbătorile Pascale şi Iepuraşul ECDL poate să se alăture evenimentului vostru! Înscrieri până pe 5 aprilie 2015, inclusiv.
 
Începând cu 25 martie 2015, elevii şi profesorii care desfăşoară proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor de Paşte ce urmează, pot înscrie acţiunile lor pe adresa contact@fundatiaecdlromania.ro şi Fundaţia ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Promovarea online poate conduce la susţinerea unora dintre beneficiarii proiectelor.
Împreună îi putem determina pe ceilalţi să devină mai buni de Sărbători.
 
La Şcoala care dăruieşte pot participa toate unităţile şcolare din învăţământul preuniversitar din România.
Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfăşurate în folosul comunităţii.
Transmiterea descrierilor proiectelor pe contact@fundatiaecdlromania.ro se face exclusiv în perioada 25 martie – 5 aprilie 2015.
 
Şcoala care daruieşte este o iniţiativă ECDL începând cu Sărbătorile de Iarnă din decembrie 2010, care urmăreşte promovarea şi susţinerea iniţiativelor umanitare organizate de elevi şi profesori cu ocazia Sărbătorilor de Paşte sau de Iarnă în şcolile din întreaga ţară. Şcoala care daruieşte a ajuns în prezent la ediţia a X - a.
Mai multe detalii se regasesc pe www.fundatiaecdlromania.ro.
 
Fundaţia ECDL ROMANIA
 
Permisul european de conducere a computerului (ECDLEuropean Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competenţelor digitale recunoscut la nivel internaţional în 150 de ţări şi numără până în prezent 14 milioane de persoane înregistrate în program.

În afara Europei, certificarea este cunoscută sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
Pentru mai multe informaţii despre standardul de certificare ECDL, accesaţi www.ecdl.ro sau www.e [Anchor] cdl.org.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sustinem Scolile care daruiesc de Sarbatori

25 Nov 2014 1660