Bunurile mobile nevalorificate ale SC Construcţii Nuclearo Edilitare SA, trecute pe costuri

 

Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 14574, din data de 2 august, Maestro SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Construcţii Nuclearo Edilitare SA, conform sentinţei civile nr. 173/21.01.2013 a Tribunalului Constanţa, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului Construcţii Nuclearo Edilitare SA.

Adunarea Creditorilor va avea loc la sediul Maestro SPRL, strada Dr. Aristide Karatzali nr. 24, municipiul Constanţa, la data de 5 august, ora 11.00.
 
Comitetul creditorilor se întruneşte pentru „aprobarea trecerii pe costuri a c/val bunurilor mobile rămase nevalorificate ca urmare a imposibilității de valorificare a acestora“.
Printre creditorii societăţii Construcţii Nuclearo Edilitare SA se numără: Primăria oraşului Cernavodă; DGFP Constanţa; Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Construcţii, Urbanism şi Dezvoltare Teritorială Durabilă, Bucureşti; SC Enel Energie SA; SC Pentagon SRL, Galaţi; Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei ANRE, Bucureşti; SC Construcţii Nuclearo Electrice SA, Cernavodă; SC Fluor Med Exim SRL - Medgidia; SC Detacan SA CC Insol SPRL, Asociaţia Pas Cernavodă; Nicolae Buriac.

Despre SC Construcţii Nuclearo Edilitare SA

Din fişa Registrului Comerţului reiese că SC Construcţii Nuclearo Edilitare SA a fost înfiinţată în anul 2006 şi îşi desfăşoară activitatea în sediul social aflat în Cernavodă, pe strada Valea Cişmelei nr. 1. Societatea are un capital social subscris, integral vărsat, în valoare de 234.265 de lei, compus din 2.342.650 de acţiuni nominative. Din acţionariatul firmei fac parte: acţionari persoane fizice şi juridice (tip listă), în calitate de fondatori, cu un aport la capital de 44.697,8 lei, deţinători ai 446.978 de acţiuni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 19,08%/ 19,08%, Asociaţia salariaţilor şi membrilor conducerii SC CNE SA, în calitate de fondator, cu un aport la capital 189.567,2 lei, deţinător a 1.895.672 de acţiuni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 80,92%/80,92%.
Conform codificării CAEN, principala activitate a societăţii este „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.