Creditorii Katon Nuclear SA, din Medgidia, convocaţi! Se stabileşte valoarea bunurilor deţinute

Maestro SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Katon Nuclear SA, numit prin sentinţa civilă nr. 2594/06.11.2015 a Tribunalului Constanţa, pronunţată de judecătorul sindic în dosarul nr. 6034/118/2012, convoacă adunarea creditorilor. Ședinţa va avea loc la sediul Maestro SPRL, lichidatorul judiciar al SC Katon Nuclear SA, strada Aristide Karatzali nr. 24, Constanţa, pe 5 octombrie, de la ora 14.30.
 
Pe ordinea de zi a întâlnirii sunt prinse următoarele puncte: prezentarea rapoartelor care cuprind evaluarea bunurilor mobile şi imobile din patrimoniul debitoarei şi metoda de valorificare, aprobarea metodei de valorificare şi stabilirea preţului de pornire pentru bunurile mobile şi imobile din patrimoniul debitoarei, conform raportului de evaluare, prezentarea regulamentului de vânzare a bunurilor, aprobarea propunerii privind casarea bunurilor mobile - echipamente specializate şi aparatură de mobilier - nefuncţionale/neutilizabile având ca preţ stabilit prin raportul de evaluare valoarea zero. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării creditorilor prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. În ultima şedinţă a adunării creditorilor, din data de 23 septembrie, s-a hotărât prorogarea discutării ordinii de zi la o dată ulterioară, în acest sens lichidatorul judiciar revocând adunarea creditorilor cu aceeaşi ordine de zi.
 
Cu privire la ultimul punct de pe ordinea de zi, persoana de specialitate care a întocmit raportul de evaluare a constatat ca bunurile mobile unitate prelucrare date, telefon Nokia E90 şi kit maşină îndoit profesional sunt uzate tehnic şi, în consecinţă, sunt neutilizabile. Lichidatorul judiciar propune casarea acestor bunuri.

Despre Katon Nuclear 

Firma Katon Nuclear SA a fost înfiinţată în anul 2004, având sediul social în Medgidia, pe strada Răzoare nr. 10A, judeţul Constanţa. Potrivit Registrului Comerţului, societatea are un capital social de 202.500 de lei, integral vărsat în 202.500 de acţiuni nominative a câte 1 leu fiecare. Acţionari sunt Rodica Dragomir, fondator, ce deţine 2.025 de acţiuni, adică 1% din capitalul social vărsat, Ștefan Dragomir, fondator, ce deţine 46.575 de acţiuni, adică 23% din capitalul social, Petru Ilie Ion, fondator, cu 48.600 de acţiuni, adică 24% din capitalul social, Laura Anca Georgeta Ion, fondator, cu un aport la capital de 2.025 de lei, respectiv 1%. Mai au calitatea de acţionari şi Elena Andreea Arhire, cu un capital de 52.650 de lei, respectiv 26%, şi Anamaria Chiser, cu un aport la capital de 50.625 de lei, respectiv 25%. Conducerea integrală este preluată de Maestro SPRL, lichidator judiciar. Activitatea principală a societăţii, potrivit codificării, este „fabricare de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice”.
 
În Registrul Comerţului, Rodica Dragomir mai figurează ca asociat în cadrul societăţii Storand Construct SRL, din Brăila, societate radiată în prezent. Ștefan Dragomir figurează ca asociat în trei societăţi: pe lângă Katon Nuclear, aflată în faliment, acesta a fost acţionar la Katon Exim SRL şi Katon Nuclear Construct SA, ambele radiate. Ștefan Dragomir este asociat cu Petru Ilie Ion în aceste societăţi, cel din urmă fiind implicat şi într-o întreprindere familială - PFA Ion Dr. John Întreprindere Familială. Laura Anca Georgeta Ion şi Elena Andreea Arhire sunt implicate doar în societatea Katon Nuclear SA, în timp ce Anamaria Chiser mai figurează la Registrul Comerţului ca asociat la Bauartek SRL.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Creditorii Katon Nuclear SRL, chemaţi să decidă cum vor valorifica bunurile societăţii insolvente

27 Feb 2017 3613