Creditorii SC Duo Management Construct SRL, convocaţi pentru a decide soarta bunurilor societăţii

Societatea de Insolvenţă Maestro SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Duo Management Construct SRL, conform sentinţei civile nr. 191/07.02.2017 a Tribunalului Constanţa, pronunţată de judecătorul sindic în dosarul nr. 176/118/2016, în temeiul art. 154, raportat la art. 61 din Legea 85/2014, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului Duo Management Construct SRL.
 
Şedinţa va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, strada Aristide Karatzali nr. 24, pe 20 martie, la ora 13.30.
 
Pe ordinea de zi a şedinţei se află prezentarea bunurilor aflate în patrimoniul Duo Management Construct SRL şi desemnarea persoanei de specialitate pentru evaluarea bunurilor din patrimoniul Duo Management Construct SRL.
 
Pe lista creditorilor societăţii se află Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, SC Instalaţii SA Constanţa, SC World Distrib SRL Craiova, SC MHB Consmet SRL, Comuna Simnicu de Sus, judeţul Dolj, SC Rotax Contractor SRL Craiova.
 
Conform unei informări publicate în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, în patrimoniul debitoarei se află echipamente de transport, echipamente tehnologice, aparatură de birotică. La sediul lichidatorului judiciar au fost depuse următoarele oferte financiare privind evaluarea bunurilor din patrimoniul debitoarei:
- Prosim Eval SRL - ofertă financiară de 1.000 de lei + TVA; lucrarea va fi finalizată în termen de cinci zile de la primirea documentelor necesare;
- Millenium Expret Services SRL - ofertă financiară de 1.500 de lei + TVA;
- Pescu N. Mihai - Birou Expert Contabil - ofertă financiară de 2.000 de lei, neplătitor de TVA, termen de execuţie - o lună de la primirea comenzii.
 
Lichidatorul judiciar propune desemnarea Prosim Eval SRL pentru evaluarea bunurilor din patrimoniul debitoarei cu oferta financiară cea mai mică, respectiv 1.000 de lei + TVA, cu termen de execuţie de cinci zile de la primirea documentelor necesare.
 
În cadrul şedinţei, creditorii pot fi reprezentaţi prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conductorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă.

 
Conform datelor de la Registrul Comerţului, societatea Duo Management Construct SRL a fost înfiinţată în 2005, având sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social de 400 de lei este deţinut în totalitate de Elena Voicu, născută pe 24.12.1986, care ocupă şi funcţia de administrator al societăţii. Firma se ocupă cu lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Contract de aproape jumătate de milion de lei pentru reabilitarea unei anexe la Primăria Mircea Vodă (documente)

03 Jun 2014 3985