Creditorii Vega Super Games SRL decid anularea vânzării bunurilor debitoarei. Unul dintre asociaţi e vărul Simonei Halep

 

Cabinetul Individual de Insolvenţă Tudoruş Cristina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Vega Super Games SRL, conform încheierii civile nr. 782/08.12.2015, pronunţată de Tribunalul Constanta, Secţia a II-a Civilă, convoacă adunarea creditorilor debitorului. Şedinţa va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, strada Poporului nr. 27A, Constanţa, pe data de 26 octombrie, ora 15.00.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă. Scrisoarea prin care se exprimă votul, semnată de creditor, semnătura fiind legalizată de notarul public ori certificată şi atestată de un avocat, sau înscrisul în format electronic căruia i s-a raportat, ataşat sau asociat semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat valabil, se pot transmite prin orice mijloace şi înregistra la administratorul judiciar /lichidator judiciar cu cel puţin cinci zile înainte de data fixată pentru exprimarea votului. Creditorii cu titluri de valoare la purtător vor depune originalele la administrator cu cel puţin cinci zile înainte de data fixată pentru exprimarea votului, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a vota.
 
Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume aprobarea anulării vânzării bunurilor aflate în patrimoniul debitoarei, având în vedere că acestea erau confiscate de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, prin procesul-verbal nr. 0024262/19.11.2015, care nu a fost contestat. Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, creditorii SC Vega Super Games SRL sunt: AJFP Constanța, Constantin Camboianu, Costel Halep, SPIT Constanţa.

Despre Vega Super Games SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma debitoare a fost înmatriculată în anul 2012 şi are sediul social pe strada Ştefan cel Mare nr. 118, spaţiul comercial nr. 1, parter. Capitalul social subscris, de 30.000 de lei, integral vărsat, este compus din 3.000 de părţi sociale. Asociaţii societăţii sunt  Costel Halep, născut pe  29.11.1980, în municipiul Constanţa, şi Constantin Camboianu, născut pe 3.06.1980,  în municipiul Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social.
 
Vega Super Games SRL desfăşoară activităţi de jocuri de noroc şi pariuri. Constantin Camboianu mai este asociat în Pari Slot SRL şi Micos Trust SRL (radiată). La rândul său, Costel Halep are acţiuni în Trendy Fashion SRL şi Micos Trust SRL (radiată). Precizăm că Costel Halep este vărul jucătoarei de tenis Simona Halep.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobil ridicat de vărul jucătoarei de tenis Simona Halep în Constanţa. Câte etaje are clădirea

07 Jan 2019 3249

Constantin Camboianu, fondatorul firmei Spot Activ Invest. Legături cu vărul Simonei Halep

28 Sep 2018 1985

Consultare pentru blocul pe care vărul Simonei Halep îl ridică în Palazu Mare

27 Mar 2018 2272

Costică Zelca s-a retras din societatea Com Invest Structuri SRL

03 Sep 2014 3606