Firmă de fabricat uşi şi ferestre, în insolvenţă. Creditorii Europanif Trade SRL, aşteptaţi la masa credală

Subscrisa SOS Insolv SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Europanif Trade SRL, în dosarul 864/118/2017, aflat pe rolul Tribunalului Constanţa, notifică deschiderea procedurii simplificate de insolvenţă împotriva debitorului.
 
Debitorul Europanif Trade SRL are obligaţia ca, în termen de zece zile de la deschiderea procedurii de insolvenţă, să depună la dosarul cauzei documentele prevăzute de Legea 85/2014. Creditorii debitorului trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală a acestuia prin depunerea cererii de admitere a creanţei. Termenul-limită pentru înregistrarea cererilor privind admiterea creanţei este 14 aprilie. Tabelul definitiv al creanţelor va fi afişat pe data de 18 mai. Prima şedinţă a Adunării Creditorilor va fi convocată pe data de 28 aprilie, ora 12.00. 

Despre Europanif Trade SRL 

Firma a fost înmatriculată în anul 2009 şi are sediul social în Cumpăna. Societatea este în lichidare, faliment, sub incidenţa Legii nr. 85/2014. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Fizice sunt
Mihai Negură, născut pe 20.03.1956, în Stolniceni, Iaşi, cu 95% din capitalul social, şi Gheorghe Mihai, născut pe 25.12.1962, în Bucureşti, cu 5% din capitalul social. SOS Insolv SPRL, cu sediul în Bucureşti, este desemnat lichidator judiciar, fiind reprezentat prin George Cristian Dogaru. Europanif Trade SRL se ocupă de fabricarea de uşi şi ferestre din metal.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.