Insolvenţa Clubului Sportiv Municipal Medgidia a fost amânată pentru decembrie

Tribunalul Constanţa a acordat un nou termen administrativ, pentru continuarea procedurii, în dosarul în care Clubul Sportiv Municipal Medgidia a intrat în insolvenţă! Cauza se află pe masa judecătorului sindic Cristina Constantinescu.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 4 decembrie.
 
Aşa cum menţionam şi într-o ediţie anterioară, potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, „prin cererea de chemare în judecată, înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, creditoarea DGRFP Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea Clubul Sportiv Municipal Medgidia“.
 
„În motivarea cererii s-a precizat că, împotriva debitoarei, creditoarea deţine o creanţă în valoare de 216.830 de lei, deşi scadenţa a fost depăşită de mai mult de 60 de zile. Constatând că cererea formulată de creditoarea DGRFP Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei, a fost comunicată debitoarei şi că nu s-a formulat contestaţie, potrivit dispoziţiilor art. 72, alin. 3 din Legea nr. 85/2014. Constatând că debitorul se află în încetare de plăţi, nefiind făcută dovadă contrarie stării de insolvenţă. Constatând că creditoarea are o creanţă certă, lichidă şi exigibila împotriva debitorului de mai mult de 60 de zile în cuantum de peste 40.000 de lei, dovedită cu înscrisurile depuse la dosar, potrivit art. 5, pct. 72 din Legea nr. 85/2014, dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Clubul Sportiv Municipal Medgidia, cu sediul în Medgidia, strada Podgoriilor, judeţul Constanţa“, potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Clubul Sportiv Municipal Medgidia, în insolvenţă. Dosarul, amânat

01 May 2018 2234

Clubul Sportiv Municipal Medgidia a intrat în insolvenţă

04 Aug 2017 2795