O nouă strategie de vânzare a bunurilor debitoarei SC Alienstation SRL

Sierra Quadrant Filiala Bucureşti SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei SC Alienstation SRL, în baza sentinţei nr. 2830 din data de 21.03.2013, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a Il-a Civilă, în temeiul art. 104 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, convoacă adunarea generală a creditorilor.
 
Şedinţa va avea loc la adresa lichidatorului judiciar al debitoarei Alienstation SRL, din Bucureşti, strada Traian nr. 2, bl. F1, pe data de 7.03.2017, ora 13.00. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul şedinţei prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Pe ordinea de zi au fost incluse două puncte: stabilirea unei noi strategii de vânzare a bunurilor debitoarei; prezentarea şi aprobarea noului regulament de vânzare. 

Despre Alienstation SRL 

Firma a fost înmatriculată în anul 2003 şi are sediul social în oraşul Ovidiu. Capitalul social subscris, de 300 de lei, integral vărsat, este compus din 30 de părţi sociale. Asociat unic este Adrian Florescu, născut pe 28.12.1988, în Medgidia. Administratorul judiciar este Sierra Quadrant SPRL. Alienstation SRL se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.